Bramborové karbanátky s tuňákem
Ilustrační foto: pixabay.com

Bramborové karbanátky s tuňákem

17. 7. 2016

Máme je rádi v podstatě všichni. Brambory, erteple, kobzole, zemáky zkrátka brambory, které nám skýtají nepřeberné možností na rychlou večeři či oběd. Neváhejte, vyzkoušejte karbanátky s tuňákem.

Ingredience
6 větších ve slupce vařených brambor
2 konzervy tuňáka v olivovém oleji (nebo ve vlastní šťávě)
1 vejce
petrželka
sůl, pepř
strouhanka, mouka, vajíčko

Postup
Uvařené oloupané brambory vložíme do vyšší misky a rozmělníme šťouchadlem. Přidáme scezeného konzervovaného tuňáka, vajíčko, pokrájenou petrželku a vše dobře promícháme. Dle chuti osolíme a opepříme. Mokrýma rukama tvoříme z vytvořené hmoty karbanátky, obalíme v klasickém trojobalu, mouka, vejce, strouhanka a smažíme z obou stran na oleji. Jako přílohu podáváme zeleninový salát, brambory, nebo bramborový salát. A je to mňamka.

Dobrou chuť!

 

 

 

recepty
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.