Obšťastňovač
Ilustrační foto: ingimage.com

Obšťastňovač

16. 7. 2016

Nevím kdy a jak tento fenomén vznikl, ale je tady a nevím, jestli je užitečný, nebo pořádný neřád. Je to tvor rodu mužského ve zralém věku, který hledá ženy. Na tom by nebylo nic divného, kdyby si z toho neudělal koníčka.

Většinou hledá opuštěné ženy na inzerát. Musím ještě dodat, že to nesmí být žádný blbec a musí být alespoň mírně vzhledný. Takový tvor se se ženou tedy přes inzerát seznámí, vymění si s ní pár slov i pár fotek. Nesmí to však trvat dlouho, musí to prostě běžet. Pokud tito dva nebydlí každý na druhé straně republiky, tak se navštíví. Tedy na návštěvu jede obšťastňovač. Není žádný nuzák a má tedy auto.

Přijede na návštěvu a protože je pohledný a je vidět, že i snad potentní, navštívená žena je omráčená štěstím. Začne kolem něho běhat, snáší mu modré z nebe, pohostí ho a už ve svých představách vidí, jak spolu šťastně stráví zbytek života. Mužský tvor se dobře nadlábne, šolíchavě popovídá a pak jdou spinkat. Chlap se pochlapí a žena je tak vděčná, že by mu snad nabídla všechen svůj majetek. Opuštěně ženy totiž vděčné umí být.

Chlap majetek nechce, dobře posnídá, slíbí, že zase brzy přijede a nechá slzící ženu stát u vrátek. Při prvním ujetém kilometru na ní zapomíná a řítí se k ženě další. Nikdy nenechává za sebou cestičku, po které by ho žena mohla vypátrat. Takto spokojeně si žije, dokud to jde. Někdo si řekne, že snad dělá dobré skutky, ale co ta zlomená srdce, která se s tím svezou?

Je pravda, že si každý řekne, že ty ženy jsou hloupé. Hloupé né, jenom hodně nešťastné. Tak nevím, je to trestné, nebo chválení hodné?Je jisté, že žena prožije i když krátkodobý, ale třeba pěkný románek, na který může dlouho vzpomínat. Ale o tom to přece není? A nebo ano?

PS. Není to můj případ, ale jednoho chlubila jsem slyšela to vyprávět.

 

 

 

 

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.