Hříchy z minulých životů?
Ilustrační foto: pixabay.com

Hříchy z minulých životů?

9. 7. 2016

Je pravda, že se na televizi, na rozdíl od některých z vás, dívám často. Můj život se smrskává a v tom smrskávání se vynořila televize, která mi pomáhá přežít samotu.

Našla jsem kanál, kde se scházejí věštkyně, vědmy a čarodejnice. Pokaždé je to nějaká jiná. Některá vám narovná čakry, pošle energii, když už máte pocit, že žádnou nemáte,další vám vyloží karty, jestli se máte stěhovat, vyměnit práci, nebo manžela.

Je to docele poučné. Tuhle však přišla jedna, která slíbila, že řekne, co člověk dělal v minulém životě a jak se mu to prolíná v životě  tomto. Zaujalo mě to a do televize jsem zavolala. Stačí říci křestní jméno, datum narození a už to funguje. Dělat jsem to ale neměla, protože jsem se dozvěděla, že jsem v minulém životě byla krásná, bohatá, ale strašně zlá žena. Mužů jsem měla dost, ale když mě přestali bavit, nechávala jsem je zlikvidovat. Zemřela jsem ale v klidu v pozdním věku. No fuj!

Zamrazilo mě po celém těle a přemýšlela jsem, jak se mi to obráží v životě tomto..Je pravda, že mužů jsem měla dost, ale rozcházela jsem se s nimi hezky a přátelsky. Nezlikvidovala jsem ani jednoho, ale vlastně jim i pomohla. Žijí totiž v docela pohodových manželstvích. Když se potkáme, máme si vždycky co říci a žádná nevraživost nezůstala. 

No jo, ale já jsem je posílala dál a žádného jsem si nenechala. Teď už mě to docela mrzí, ale je pozdě. Asi je to ten trest. A tak dávat si inzerát je asi zbytečné.

PS.: Ale náhoda je blbec a tak vám sděluji, že jsem hodná, umím vařit, mám smysl pro humor, ale hlavně jsem přítulná a nechám se pohladit. Tak mi někdo pomozte tu kletbu zlomit.

 

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%