Rychlý oběd
FOTO: autorka

Rychlý oběd

14. 6. 2016

Občas, když jsem v koncích, co uvařit k obědu, sáhnu po staré dobré Vitaně. Ačkoliv těstoviny moc nemusím, naučila jsem se jíst tortelloni (já říkám torteliny) plněné mortadelou a šunkou. Ty obvykle kupuji v Lidlu. Dělám k tomu sýrovou omáčku z pytlíku, kterou si ještě samozřejmě upravuji. A musím říct, že je do opravdu moc dobré.

Budeme potřebovat:

Jakoukoliv sýrovou omáčku od Vitany na zapékání, do které se přidává smetana. Smetanu ke šlehání smícháme podle návodu s vodou, můžete přidat mléko, je toho pak víc. Dále kousek sýra na strouhání, trochu vegety (není nutná), bylinky (bazalka, tymián, oregano, saturejka, libeček, šalvěj), prostě to, co máme doma. A nakonec přidáme nakrájené černé a zelené olivy (nejsou podmínku, my je máme rádi).  Vaříme za stálého míchání, já mám vyzkoušených cca 10 minut. Nakonec zakapeme trochou olivového oleje. Těstoviny připravíme také dle návodu na obalu.Toť vše.

Je to rychlé, moc dobré, řekla bych, že i celkem levné a pokud nevaříte pro regiment, tak i dostačující pro 4 lidi. Samozřejmě, že těstoviny mohou být plněné čímkoliv, podle toho, komu co chutná. Jsem kuchař amatér, tak doufám, že se v tom zorientujete.

Přeji DOBROU CHUŤ!

recepty
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.