Bonus k rannej kave
FOTO: autor

Bonus k rannej kave

12. 5. 2016

Jedno som vedel s určitosťou: s fotografovaním definitívne skončím v deň, kedy si začnem užívať dôchodok. Fotoaparát bol mojím každodenným spoločníkom viac než štyridsať rokov, ale už stačilo. Fotografovanie je ťažké a navyše dnešné fotenie na digital vyžaduje more času a ja, obrazne povedane, nekupujem zelené banány ani nerozčitávam hrubú knihu, jeden nikdy nevie ...

Pri rannej kave si však veľmi rad pozriem nové fotografie na i60.cz – zrejme aj preto, že som nikdy nebol na umelecké fotenie, to musíte mať v sebe ako dar od boha, u mňa dominoval dokument a futbal. Zostal mi však bohatý fotoarchív, všetky fotografie sú spojené s nejakou spomienkou, každá má osobité storry svojho vzniku. Napriklad aj tá, na ktorej sú moje hviezdy Karel Gott a Jiřina Bohdalová.

Vážim si každého, kto vezme do rúk fotoaparát a ešte viac toho, kto nájde v sebe odvahu a dokáže sa s peknou fotografiou pochváliť a ponúknuť ju aj verejnosti. Dnes môže fotiť každý, stačí mať kvalitnejší mobil. Skúste to aj vy, určite i vo vašom okolí dokážete objaviť krásu, ktorá stojí za to, aby šla do sveta.

Samozrejme nezabudnite najvydarenejsie zábery zavesiť na i60.cz. Už teraz sa na ne veľmi teším, lebo takmer všetky fotografie v rubrike Foto dňa majú svoje vnútorné čaro, sú jednoducho povedané krásne, viem pri pohľade na ne nájsť mnoho inšpirácii a ako bonus: káva pri nich chutí neopakovateľne.

fotografování zábava
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%