Soutěž: Zvu vás do Maryšky
FOTO: autorka

Soutěž: Zvu vás do Maryšky

10. 5. 2016

O Bohumíně si toho můžete přečíst víc než dost. Špatně se nám tu dýchá a máme zde dost problémových obyvatel.

Město, hospůdku ani kulturní památku vám představovat nebudu. Ukážu vám něco jiného - prostory bohumínského spolku Maryška.

Když jsem se do Bohumína před třinácti lety přistěhovala, bylo to po knihovně další místo, které jsem okamžitě začala ráda navštěvovat. Stala jsem se členkou spolku a našla si tady spoustu přátel i lásku. Schází se zde umělci různých žánrů. Já patřím do literární sekce, občas se tu veřejně předvádím coby místní spisovatelka a zde jsem křtila svou knihu.

Ráda si sem ale zajdu i na hudební pořady, přednášky, besedy, výstavy, kurzy, cvičení jógy... Jako členka občas přiložím ruku k dílu při organizování některých akcí, ať už přípravou plakátu či sháněním kytky, napsáním článku o proběhlé akci ...a dokonce jsme tu s Dimkem slavili svou stodvacítku.

Mám klíče, můžu vás pozvat i mimo návštěvní hodiny. Prosím, vejděte, nemusíte se zouvat. Prostředí je takové rodinné, dejte si u nás čaj či kafe za pár drobňásků...

 

 

„Kde domov můj.“ To je název naší nové soutěže, prostřednictvím které se mohou čtenáři magazínu i60 dozvědět o místech dosud nepoznaných. Popište své město či obec, jejich největší zajímavosti, pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději, doporučte jim zajímavosti ve vašem regionu, uveďte tipy na historické či kulturní památky, ale i tipy na dobrou restauraci, hospůdku, kavárnu… Více informací o soutěži najdete zde

hobby Soutěž - Kde domov můj zábava
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.