Léto na Lipně v krásném hotelovém resortu Relax
ILUSTRAČNÍ FOTO: HRR

Léto na Lipně v krásném hotelovém resortu Relax

18. 4. 2016

Krásný hotelový resort Relax **** na břehu Lipenského jezera umě kloubí český přírodní skvost s hotelovými službami skvělé úrovně. Překrásná příroda spojená s výhledem na jihočeské moře a bezvadným servisem hotelu patří k tomu nejlepšímu, co letošní léto nabídne.

Lipenské jezero, coby třpytivý šumavský klenot uložený v dech beroucí jihočeské krajině, je jedním z nejatraktivnějších míst, které můžete navštívit. Místo obklopené lesy a loukami, kostelíky a středověkými ruinami hradů, potoky a jezery, které svou rozmanitostí nikdy neunaví. Místo, kde se dá odpočívat aktivně i pasivně, kde můžete z obdivování unikátních renesančních perel Českého Krumlova plynule přejít k více či méně náročným aktivitám, které jihočeské moře nabízí.

Hotelový Resort Relax **** a nový Penzion Maják s perfektním umístěním přímo v srdci Lipna na poloostrově Dolní Vltavice, komfortním servisem a vybavením je skvělou základnou pro vychutnávání tohoto kouzelného regionu.

HRR**** a Penzion Maják je situován na břehu Lipenské přehrady, disponuje vlastní soukromou pláží a marinou. Komfortní ubytování ve 30 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech s odpovídajícím vybavením hotelu "first class" **** poskytne hostům pohodlí i dostatek soukromí. Jedenáct nových pokojů v Penzionu Maják, přímo u přístaviště a pláže, pak nabídne mimo dvoulůžkových pokojů i pokoje vhodné pro rodiny.

Široká síť značených cyklotras nádhernou šumavskou přírodou dělá z Lipna ráj pro cyklisty a hotelová půjčovna elektrokol činí tento ráj dostupný pro všechny. Projížďka motorovým člunem přímo v nejširší části Lipna nabídne nepopsatelný pohled na okolní krajinu. Elektročluny, které jsou k zapůjčení v hotelovém resortu, je možné řídit i bez skipperských zkoušek.

Posledním bodem je úroveň zdejší gastronomie. HRR **** se drží regionální a poctivé kuchyně. Kulajda z šumavských hub se zastřeným vejcem, čerstvý lipenský candát a pivní skvost, kroužkovaný ležák, podtrhují a dotváří komplexnost služeb s vysokým standardem čtyř hvězd. Posezení v Gril baru Maják s krásným výhledem na jezero je díky rychlému pohoštění za skvělou cenu příjemné, ať již zrovna pospícháte za zážitky nebo si jen užíváte dlouhého západu slunce.

Perfektně vybavený a situovaný hotelový resort Relax **** má co nabídnout. Nově od května přibude penzion Maják, který svou ideální polohou nabízí příslib bezvadné dovolené, kde si každý najde to své.

 

Více informací o resortu, rezervace termínu zde.

Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.