Modelky se představují:  Helena Votíková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Helena Votíková

25. 3. 2016

Proč jsem se přihlásila do projektu i60 „Hledáme zralé modelky“?

Už nevím, zda to byla reklama, nebo přímo článek o přehlídkách, prostě mě ten nápad oslovil.  Přestože jsem Váha, neváhala jsem, zaregistrovala se a poslala fotku. Dámy, které se dosud představily, mají k modelingu, módě jako takové a decoru velice blízko. Takové zkušenosti já nemám.

Jsem z Prahy a v říjnu mi bude šedesát. Když se podívám zpátky, rozhodně můj život nebyl nuda. Propadla jsem aerobiku, podlehla vlně orientálních tanců, vyzkoušela flamengo, a jak přibývaly roky, změnilo se i sportovní zaměření, pillates, plavání, aqua aerobic, turistika, cestování, geocaching.

Rok 1989 znamenal pro mnohé rodiny hodně změn. Naše nebyla výjimkou. Našla jsem si nové zaměstnání v prestižním vydavatelství. Otevřel se mi úplně nový a nepoznaný svět. Svět módy, focení, stylingu, redakční práce. Pracovala jsem sice jako účetní, ale i tak jsem měla možnost se s pár známými lidmi potkat, nakouknout do jejich práce a jednoho firemního focení ve stylu 60. let se i zúčastnit.

I když se moje postava překulila do plnoštíhlosti, využívám příležitosti si zatančit. Mám ráda plesy a s tím si vychutnávám i dlouhé večerní. Musím se ale přiznat, že co nechodím do zaměstnání, kostýmky a lodičky již tak často neoblékám. Upřednostňuji spíše ležérní, pohodlnější oblečení.  Mám ráda historické kostýmy a líbí se mi móda z doby První republiky. Pár kostýmů jsem měla možnost i obléknout, ale jen při soukromých akcích.

Takže odtud asi pochází ten nápad přihlásit se do soutěže a na chvilku být třeba trošku někdo jiný. Nepoznané láká a zkusit si, jak se mi budou klepat kolena a jak zvládnout úsměv, je velká výzva.

Tak jsem pojala své „Modelky, představte se“ a tímto představením doplnila svou fotografii. Prvotní euforii vystřídalo rozumné uvažování. Je tu spousta krásných dam s předpoklady stát se modelkou. A když jí já nebudu, nevadí. Už vím, že na „íčku“ je dobře.  

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

 

 

 

 

Hodnocení:
(4.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.