Naše boxerka IV.
FOTO: autorka

Naše boxerka IV.

8. 3. 2016

Ahojky Íčkaři, milý Bertíku i Bertice,

zdravím, a ráda bych napsala něco o naší rodince, ale protože se tu dějí věci, které jsou pro babi s dědou nepříjemné, rodinku dnes vynechám,a napíši vám o mých kamarádech pejscích. Teda u nás v rodině jsme pejsci samé holky.

Pak máme ale sousedy, kde se nějaký ten psík najde, a taky k nám chodí na návštěvu psí holky od rybníka, teda spíše s páníčky na pivko do pivnice a to jsou moje kamarádky. Tak v první řadě je to labradorka Betyna, bernský salašnický pes Eliška a její sestřička border kolie Ája, ony samozřejmě sestry nejsou, ale mají společné páníčky. Betyna i obě holky od rybníka jsou fajn kámošky, my se tu na sebe naštěkáme, ale v dobrém, prostě se máme rády. Já jsem ale vždy naštvaná, když tu holky jsou a já si s nimi nemůžu jít pokecat. Ale páníčka musím poslouchat, ale mám sto chutí ta vrátka, co za nimi musím štěkat, vyrazit.Někdy si to vyštěkám  a to je potom mela.

A pak máme sousedy, nad námi bydlí rodina s vlčákem Čertem, někdy on se dostane až k nám, jindy já jdu k hradbě a jen tak si poštěkáváme, on by chtěl asi víc, ale já jsem slušná psí holka, a vím, co se patří, a co ne. Proti nim přes silnici bydlí rodina operní pěvkyně Evy Urbanové, ti měli vlčáka Rockyho, prý ho museli nechat utratit, nevím proč, jestli byl nemocný, ale určitě byl zlobivý jak starý pes. Teď tam běhá takový malý pejsek, asi taky vlčák, ale ani nevím, jak se jmenuje, je to takové malé štěně, prostě mládě, nic pro mě.

Pod nimi bydlí přátelé mých páníčků,mají holku a kluka, holka se asi líbí našemu Honzíkovi, a on zase jí. Taková ta první láska, oběma táhne na 16let, krásný věk, jen si říkám, aby se kluk moc nezklamal,ale takové už první lásky jsou, někam se vytratí, a pak se na ně jen s povzdechem vzpomíná. No a s klukem kamarádí Ríšánek, i když je o 3 roky mladší, kluci si rozumí,dělají skopičiny, a já bych je dělala nejradši s nimi, někdy se mi to i povede. A právě tam mají dva pejsky, oba jsou stejná rasa, vypadají jako táta s klukem, ale společný mají jen dvorek, zahradu a páníčky. Starší Blesk byl těžce nemocný, ale dostal se z toho,a malý Lexík mu dělá společnost. Oba jsou černí a chlupatí, ale jinak moc milí. V ulici ale máme další pejsky, někteří jsou i mými kamarády, společně si zaštěkáme, když naší ulicí jde někdo podezřelý, vždyť dnes se neví,co se potuluje všelijakých individuí,musíme své páníčky ochránit před zloději, když jdou okolo dětičky, tak štěkáme jen tak jemně na pozdrav, nejsme hloupí psi, ale když začneme,je to pořádná rafanda, zvláště bígl Daneček pod námi, ten štěká tak, že i mě to někdy vadí.

A konečně rodina, jak jsem již podotkla, jsme v rodině samé psí holky,já, Nandy a Sindy,Chelsea. Mě už dobře znáte, Nandy a Sindy jsou tety Jany, sestry mého páníčka. Nandy je pražský krysařík, a Sindy je kříženec krysaříka a čivavy. Takový malý drobeček, který potřebuje ochránit, ale někdy se holky i perou, no, já s nimi nemám žádný problém, vždyť jsou to malé holky,i když Nandy je starší, než já. Já jsem ale boxerka, a ona krysařík, ale je moc hodná, a někdy mívá epileptické záchvaty, to si holka nezaslouží. Obě spí s paničkami v normální posteli. Pak máme ještě Chelseu, je to pejsek Emmy, teda její maminky Barušky, je to kříženec,ale moc hezká holka,taky spí asi v posteli.Jen já jsem otužilá, a svoji postel nemám, ale mám dva pelíšky, tak houby zle, ale už se těším na jaro, jako vy všichni.

Udělali jsme s babi nějaké fotky, tak vám je posílám k nahlédnutí.

Mějte se všichni prima, a pozdravujte ty vaše miláčky, zdraví Lady.Haf, haf...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.