Naše boxerka III.
FOTO: archiv autorky

Naše boxerka III.

18. 1. 2016

Dobrý den, zdravím všechny íčkaře, tady Lady.

Tak nastal čas, kdy vám všem musím sdělit, že máme v rodině novou holku, malou Emmu, ale babi, vlastně prababi se jistě už pochlubila. Je to velká událost, celá rodina je vzhůru nohama, dokonce i děda roztál, vlastně praděda, já se z toho picnu, jak je to najednou složité, ale myslím si, že mi všichni rozumíte.No a děda chodí, a každému říká, že už je pradědeček.To bychom nečekali, že děda bude z Emmy tak hin.

Dostal i první úkol, odvést malou, i s její maminkou, k dětské doktorce.Nejdřív se trochu cukal, ale pak jel, když zrovna nebyl nikdo jiný, tak si chtěl splnit svoji první pradědečkovskou povinnost. Babi to jistila, jela s nimi, a ještě, že jela. Doprovodila holky do čekárny, ale setkala se tam se známou zdravotní sestřičkou, která chodila už k mému páníčkovi a tetě Janě, když byli miminka, bože, to to uteklo, no a ta sestřička pozvala babi do ordinace. Tak to všechno viděla, a slyšela, když Emmu zvážili a změřili, a také prohlédli, malá je v pořádku, ale byla potřeba ještě sepsat nějaké papíry, tak doktorka řekla, ať si jí babička vezme vedle, a oblékne jí.

Babi se malinko zalekla, přece jenom je to kupa let,co měla v ruce  tak malé děťátko, ale zvládla to dobře, a v té chvíli se do Emmy úplně zamilovala, hodná šikovná holčička, kterou prý musí mít každý rád. A taky má, já babi věřím, když říkala, že z Emmy vyroste prima děvče. Ona babi přikládá pořád velký význam tomu, že ona i Emma jsou Kozorožky, ale má trochu strach, aby po ní nezdědila ty bolavé klouby.

Tak se těším, až bude lepší počasí, a Emma přijde k nám, tak jí pozdravím a okouknu, myslím si, že budeme kamarádky. Ale mám tady Honzíka a hlavně Ríšánka, se kterým blbneme jak dvě zlobivé děti. Ríšánek byl na lyžáku od školy, moc se mu tam líbilo, tak si to asi o jarních prázdninách zopakuje. Honzík jede za měsíc taky, ale tomu se musí pořídit nové lyžařské boty, za ty roky, co sníh teď nebyl, tak mu narostla noha, má asi č.47, při jeho věku 15 let a 195 cm výšky, je to kus chlapa. Taky bude brzy vysvědčení, všichni u nás, včetně mě, jsou zvědaví, jak si kluci vedli. Víte, já se cítím být členem rodiny. Aspoň se všichni ke mě tak chovají.

Ještě bych ráda pozdravila Bertíka a jeho bábinku. Zdravím a přeji jen to dobré, jste šikovná dvojka.

Teď hlásí velké mrazy, tak se lidičky opatrujte, musíme to nějak vydržet, vždyť už to jde pomalu k jaru. Slyšela jsem babi, jak říkala, že ke konci měsíce se budou sít papriky, a později rajčata, a taky kytičky. Mě sice tyto věci moc neberou, ale zahrát si s klukama na zelené travičce fotbal, to beru, a taky vidím malou Emmu, jak spinká v kočárku pod rozkvetlým stromem, ale to už asi moc předbíhám, že?

Přeji všem krásné zimní dny. Vaše Lady, teda jejich. Víte, já je mám všechny moc ráda.

 

 

Moje rodina
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.