Magický rok devítky
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Magický rok devítky

12. 1. 2016

Rok 2016 je součtem čísel 2+0+1+6 pod vládou mystického čísla devět. Je to závěr devítiletého cyklu, kdy se vám podaří snadno dokončit vše, co vás už dlouho trápí.

Tohle jsem se dočetla  v časopise a řekla jsem si proč ne? Nakonec snad všichni uživatelé i60 mají ve svém datu narození ještě jednu devítku, tak to by bylo, aby štěstí nebylo.

Kdysi jsem se věnovala grafologii, trochu se zajímala i o numerologii, jenže nejde dělat několik věcí současně a ještě k tomu dobře. Numerologie pomůže pochopit, proč jsme jací jsme, proč se bráníme přijmout sebe samé, proč ty sympatie a antipatie k ostatním. Je to jen nepatrná část toho, co nám pomůže numerologie pochopit.

V otázce dne nového roku  zazněla otázka, zda si dáváme předsevzetí a odpovídali jsme na otázku různě. Já si předsevzetí nedávám, nepřipadá mi to důležité a nakonec si myslím, že stejně mnoho věcí dopadne jinak, souběh událostí nastane často bez našeho přispění. A je dobré se dívat dopředu optimisticky, i když člověku není vždy do zpěvu. Vždyť to známe, ne vždy jsme jak se říká ve své kůži, někdy jsme hodně zranitelní a dá to dost práce se zase dostat do formy.

Někdy uvažuji, jak bych si moc přála, aby naše děti byly šťastné, jejich potomci byli zdraví, chytří, studovaní. Přání je jedna věc a skutečnost trochu odlišná - potomci se nám rozvádějí, vnoučata odrůstají a odchází z domova a mámě je z toho hodně smutno. Jenže život jde dál, naše děti nezadržíme a musíme je pustit do jejich samostatného života, i když v něm utrží někdy i rány. Ale pak se zase něco otočí a opět je o něco veseleji. Kdo tohle nezná, snad každý rodič či prarodič bude mít navždy starosti o své potomstvo.

Vážím si velmi osamělých lidí, kteří si dovedou zaplnit život většími či menšími zájmy a dokáží se usmívat a žít v souladu sami se sebou. Uvědomuji si vždy, jak velké štěstí je být zdravý a samostatný, neodkázaný na pomoc druhých. Je to dar, který si plně uvědomíme až tehdy, když nás potká nemoc. Ale vzdávat nesmíme nic, pokud dýcháme.

Milí přátelé, vždyť já chtěla psát o něčem úplně jiném, o magickém roku 2016, kdy se nám bude vše určitě dařit, kdy budeme s úspěchem dokončovat resty, které jsme nestihli. Chtěla jsem vše pojmout humorně. A zatím jsem zabředla do malých úvah. Život je opravdu forma přílivů a odlivů, něco přinese, něco odnese a my jsme jeho věční studenti. Zkoušky skládáme celý život, občas opakujeme, občas postoupíme dále.

Také jsem se snažila vytvořit i magické fotky s mým vánočním dárkem -  foťáčkem, vlastně se učím, co všechno umí a takový hokus-pokus si troufám zde předložit.

Nezapomeňte, že máme magický rok 2016, nechť se nám všem daří!

glosa mezi nebem a zemí numerologie osud
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%