Film pro pamětníky: Armádní dvojčata
FOTO: Filmexport Home Video

Film pro pamětníky: Armádní dvojčata

21. 12. 2015

Tato veselohra s osvědčenou komickou dvojicí Ladislav Pešek – Jindřich Plachta nás opět zavede do období první republiky.

Hlavní hrdinkou příběhu je Řina Weberová, sličná majitelka nevalně prosperujícího fotoateliéru. Její podnikatelské aktivity tajně sponzoruje bankéř Novák, který by si ji rád vzal za ženu.

Řina potká svého kamaráda z dětství Vincence, který je v Praze na vojně. On a jeho přítel Vendelín udělají Řině velkou reklamu ve vojenské posádce a ateliér nemá najednou nouzi o zákazníky. A když Řinu spatří nadporučík Novák, okamžitě se zamiluje. Jenže netuší, že do stejné ženy jako jeho otec…

Je to komedie, ve které nechybí kvalitní humor, romantická zápletka a milé písničky – Ó, hvězdy krásné, kam pospícháte; Jen měsíc nad řekou a další. Ve filmu uvidíte také krásné historické záběry Prahy.

 

Snímek vyšel 25. 11. na DVD firmy Filmexport Home Video a je k mání v trafikách za 99 korun, nebo v e-shopu www.filmexport.cz.

 

film pro pamětníky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(1 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...