Tajemství, co každý zná
Ilustrační foto: pinterest.com

Tajemství, co každý zná

19. 12. 2015

Ta krásná jeskyňka je středobodem světa. Má úžasnou magnetickou sílu. Ani silný chlap neodolá, když to rudé lůno spatří. Rozum se vytrácí a ze svalovce se klidně slaboch stane. Jeden dotek a zábrany veškeré padají. Dírka, ještě jakž takž malá, v propadliště dějin se změní. 

Kdysi jsem četl od slovutného pana spisovatele, pana Jiráska. Mladý štolba doprovázel komtesu na vyjíždkách koňmo do přírody. Na jedné pasece se zastavili, a mladý štolba pomáhal komtesce s koně dolů. Jak ji sundával, tak mu ruka ujela pod sukni její. A tenkrát jistě gatí nebylo. Tak dostal se na střed, okolo nějž se točí svět. Komteska štolbu udeřila bičíkem do tváře a on ji za to do trávy položil. Sukénku nadzvedl a dál se dělo dílo boží.

Druhý den vyjel štolba s komteskou opět. Do týdne jeho tvář jizev měla dostatek. Pak jednou náhodný hajný, jenž místo zvěře jiné páření zahlédl, se zprávou tou na zámek spěchal. Ten blbec to prásknul. A milého štolbu za služby vyřadili, patřičný výprask na rozloučenou dostal a ze služeb knížecích navždy byl vyhozen.

Cesta k domovu mu jindy trvala hodinu, nyní dne polovinu. Myslíš, že litoval někdo z těch dvou aktérů?

povídka vztahy a sex
Hodnocení:
(3.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.