Soutěžte o úklid od společnosti LidskáSíla.cz

Soutěžte o úklid od společnosti LidskáSíla.cz

4. 12. 2015

V Česku působí nová online služba LidskáSíla.cz, která propojuje dámy na úklid se zákazníky. Firmu založil pár ze střední školy Robert Vojáček a Michaela Somolová. Ideální práci nabízejí i pro dámy a pány v důchodu. Nyní můžete soutěžit o tři promokódy v hodnotě 400 Kč a vyzkoušet si tuto jedinečnou službu zdarma. Odpovídat na otázku lze do 20. prosince, a to zde.

Objednat si domácí hospodyni na úklid jednoduše jen na pár kliknutí? To a mnoho dalšího nabízí unikátní služba LidskáSíla, která se zabývá online zprostředkováním úklidu domácností.

„Měníme trh úklidu domácnosti, který je špatný snad ve všech ohledech (transparentnost, důvěra, kvalita, rychlost, jednoduchost), na službu 21. století, která bude dostupná většině domácností,“ uvádí zakladatel firmy LidskáSíla Robert Vojáček. Stačí jen sednout k počítači, párkrát kliknout, zadat platební kartu a další den domů přijede vyškolená a profesionální dáma na úklid.

"Je to jako kouzlo, magie. Člověku to přijde jednoduché, ale jsou za tím hodiny tréninků, školení, poctivé výběrové řízení, automatické přiřazování dam na úklid dle lokality, rozvrhu a mnoho dalšího," vysvětluje Vojáček.

Nápad založit start-up na domácí práce a další služby prý přišel, když Vojáčkova přítelkyně a pozdější druhá spoluzakladatelka firmy Michaela Somolová odjela do ciziny a na něj zbyla péče o domácnost. Byl odkázaný sám na sebe a po vyzkoušení několika dam na úklid a firem si uvědomil, v jaké situaci jsme v Česku. Nenašel agenturu, které by mohl důvěřovat. V cizině podle něj existovaly podobné služby, a tak začal o LidskéSíle uvažovat. Přítelkyně Michaela Somolová byla přitom vždy velmi manažersky a lidsky nadaná, takže věděl, že ihned, jak se z Ameriky vrátí, mohou se do projektu naplno vrhnout.  

Startup nabízí práci

Nově je možné ucházet se u LidskéSíly o práci, která s ohledem na možnost zvolit si například tříhodinový úklid, je přijatelnější i pro starší dámy. Mohou si zvolit termín, místo i dobu, po kterou chtějí pracovat. Stačí napsat na misa@lidskasila.cz a je možné si vydělat až 110 Kč/hodinu. Práce je v příjemném kolektivu.  

 

Zkušenosti Z první ruky
Zeptali jsme se Pavly Filípkové, stálé dámy na úklid ze služby LidskáSíla.cz.

Jak vypadá Váš typický den, kdy uklízíte?
Mám svůj pracovní)plán, do kterého si zařadím úklid, který mi časově vyhovuje. Velmi se těším, až budu mít svůj okruh stálých zákazníků.

Co oceňujete na spolupráci s Lidskou silou?
Časovou flexibilitu, kdy si mohu zvolit zakázku, abych to zvládla, jako vedlejší práci kdy mám volno.

Máte nějakou příhodu, která se vám při práci stala?
Jednou jsem přijela na místo, kde byl tak obrovský nepořádek, že jsem se chtěla otočit a odjet zpět, ale nakonec jsem to zvládla i s přítomným klientem, který spokojeně spal, zatímco jsem vedle něj vysávala. Vše nakonec dobře dopadlo.

 

Zkuste si o nyní zasoutěžit o úklid. Soutěž najdete zde

 

služby soutěž úklid
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.