Další novinky magazínu i60: Videa a Foto dne

Další novinky magazínu i60: Videa a Foto dne

25. 11. 2015

Milí příznivci magazínu i60, 

vaše oblíbená rubrika FOTO DNE je zpět! A co víc, vyslyšeli jsme vaše přání a tuto soutěžní rubriku oproti její původní podobě vylepšili - všechny vložené fotografie jsou nyní veřejné, tedy každý čtenář bude moci sledovat, kdo jaké snímky do rubriky vložil a které z nich redakce vybrala jako fotografii dne. Ty budete moci denně vídat na tzv. karuselu, tedy v horní části homepage, kde společně s fotogragiemi budeme umisťovat také odkazy na vybrané články.

Každý registrovaný čtenář bude mít nyní přehled o tom, který snímek byl do rubriky Foto dne vybrán, ve zveřejněných fotografích je navíc možné vyhledávat podle klíčových slov v názvu fotografie. 

Ale pozor, snímky, které budete vkládat do rubriky Foto dne, bude nutné přizpůsobit nové podobě portálu i60, tedy rozměru fotografií na karuselu. Jde o úzké fotografie na šířku o velikosti 1200px. Nemusíte se však bát, že technicky nezvládnete fotografie upravit. Těm z vás, kterým se to nepodaří, upravíme rozměr sami. Je však nutné počítat s tím, že fotky bude nutné oříznout, a proto doporučujeme, abyste vybírali takové snímky, kde její "téma" bude i po ořezu viditelné. 

FOTO dne najdete na hlavní liště pod rubrikou Soutěže.

Novinka na i60: Videa!

A nezůstane jen u fotografií, úplnou novinkou na našem portálu je vkládání videí do nové rubriky Video. Všimli jsme si, že mnozí z vás začali pracovat s klasickými videi, anebo videoprezentacemi fotografií. Nyní máte možnost svá videa jednoduše představit ostatním čtenářům. Asi všichni znáte naši dvorní kameramanku, paní Danuši Kubátovou, která nasnímala již několik módních přehlídek projektu i60 Senior Fashion a představila nám i několik krátkých filmů, které zpracovala se svými přáteli. Na naši žádost zpracovala také skvělou prezentaci našeho magazínu i60, na kterou se můžete v naší nové rubrice Video podívat. Najdete ji na hlavní liště homepage, tedy zde. Na stejném místě najdete i návod, jak videa na portál i60 vkládat.

Věříme, že naše novinky si získají své příznivce a že díky i díky nim a hlavně vašim příspěvkům bude magazín i60 zase o něco lepší!

fotografie fotografování video zábava
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.