Nová sedací souprava? Není nutná, zkuste renovaci

Nová sedací souprava? Není nutná, zkuste renovaci

25. 11. 2015

Sedací souprava je dominantou obývacího pokoje a často také nejdražším kusem nábytku, který si pořizujeme. Časem se ale opotřebuje nebo vás přestane bavit její vzhled. Změna je snadná s pomocí napínacích potahů. Díky nim lze proměnit sedačku včetně křesel v moderní a atraktivní. 

Napínací potahy exkluzivně do České republiky dováží společnost decoDoma. Jsou dokonale elastické a vysoce roztažitelné do šířky i výšky a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy či křesla. Na látku jsou zezadu přišity tenké gumičky vodorovně i svisle, což zajišťuje to, že potah obejme sedačku jako druhá kůže. Opravdu bude vypadat, jako byste si ji přivezli novou právě z obchodu nebo si ji nechali znovu očalounit.

Vše zvládnete sami

Potahy jsou skvělým řešením pro starší sedačky, ale také na ochranu těch nových. A samozřejmě k jednoduchým změnám interiéru. Tuto proměnu zvládnete udělat sami. Nepotřebujete k tomu žádného pomocníka, protože navléct potah je stejně snadné jako obléknout si tričko. Změna vás vyjde rozhodně levněji, než koupě nové sedačky nebo přečalounění té staré. Navíc nebudete muset tahat žádné těžké kusy nábytku, potah vám přijde až domů.

Nemusíte se obávat, že nenajdete ten pravý potah pro váš obývací pokoj. Společnost decoDoma nabízí více než 30 dekorů a určitě si z nich vyberete. Potahy jsou jednobarevné, ale také se zajímavými dekory nebo plastickým reliéfem. Jsou k mání v rozměrech na křeslo, dvousedačku, trojsedačku, rohovou sedačku, sedačku s otomanem, relaxační křeslo i taburetku.

Podívejte se na fotogalerii, kde najdete fotky od zákazníků, kteří už tuto proměnu vyzkoušeli. Je to opravdu jednoduché.  

 

Proč to vyzkoušet:
* Rychle a levně změníte vzhled pokoje, kdykoliv budete chtít a potřebovat 
* Ochráníte sedačku, křesla nebo židle před opotřebením, domácími mazlíčky nebo dětmi
* Ze starých kousků nábytku rázem uděláte nové. Stačí nakoupit v bazaru a nově potáhnout. 
* Dají se snadno vyprat a pomůžou vám udržet vaši domácnost stále čistou.

 

bydlení nábytek
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%