Úterý 17. listopadu: další revoluce,
startuje magazín i60 v nové podobě!

Úterý 17. listopadu: další revoluce,
startuje magazín i60 v nové podobě!

16. 11. 2015

Úterý 17. listopadu vejde znovu do dějin, tentokrát českého internetu. V tento den totiž odstartuje magazín i60 v novém kabátě. Jaký bude? Především uživatelsky přátelštější, přehlednější, zábavnější. Zkrátka lepší, aspoň my v redakci v to doufáme.

Nezmění se jen grafická podoba současného magazínu, ale především jeho funkčnost. Na homepage - hlavní stránce - bude přehled všech nejnovějších událostí na portálu: nejnovější články, komentáře, diskuse, vzkazy od přátel, ale i přehled nejnovějších soutěží. Čtenáři budou moci jednotlivé články hodnotit, každý měsíc bude možné sledovat, které články mají nejvíce ohlasů, jaké jsou nejčtenější a které mají nejlepší hodnocení.

Změn se dočkaly i profily registrovaných čtenářů. Zjednoduší se vkládádní článků a fotografií, zpřehlední komunikace s přáteli, zlepší se vzhled profilů.

Seznamka a Tipy

Už dnes prozradíme i dvě velké novinky portálu i60. Našim čtenářům přineseme dvě nové služby - Seznamku, prostřednictvím níž si lidé ve zralém věku budou moci najít partnery či přátele.

Druhou novinkou jsou pak Tipy - přehled událostí ze společenského života, kultury, sportu, cestování ze všech koutů České republiky. Tipy na výstavy, koncerty, divadelní představení, trhy, zajímavé výlety či akce seniorských klubů budou moci vkládat sami čtenáři, ale i jednotliví pořadatelé akcí. Čtenáři si pak budou moci vyhledávat nové tipy podle své adresy, respektive lokality, v níž se akce koná.

Do zahájení revoluce na portále i60 zbývají dva dny. Sice jsme vám toho dnes prozradili dost, pár překvapení jsme si ještě pro vás schovali. Podrobnosti se dozvíte z návodného článku, když si hned ráno 17. listopadu otevřete i60.

Kalendář na rok 2016 připraven

V nové verzi magazínu i60 budete mít hned od úterý možnost objednávat kalendář na rok 2016, který bude sestaven ze snímků, které čtenáři vyslali do naší poslední fotosoutěže. Studio fotografa Jiřího Štiky, který kalendář ze soutěžních snímků připravil, bude kalendář také tisknout a distribuovat dle objednávek čtenářů. Tisk nástěnného kalendáře o rozměru A3 vyjde na 145 korun, balné a poštovné 75 korun, celková cena kalendáře tak bude 220 korun. Autoři vybraných fotografií budou mít jakovítězové fotosoutěže jedno vydání kalendáře zdarma. Na podobu kalendáře se můžete podívat pod tímto článkem.

Naše soutěže

A nyní už pokračujeme v obvyklých informacích, na které jste vždy v neděli zvyklí. Ve vědomostním kvízu měla tento týden štěstí Hana Rojíková, která získává od naší redakce filmové DVD.

Vyhodnocujeme také naše produktové soutěže - kuchařku Vaříme s Vendy získávají Eva Balúchová, Miroslava Jachimová a Libor Petr. CD Moje anglická babička obdrží Hana Lancová, Soňa Prachfeldová a Alois Mottl. Gratulujeme všem výhercům!

Jak píšeme na jiném místě, v úterý se v Plzni uskuteční poslední letošní módní přehlídka projektu i60 Senior Fashion. Pokud to nemáte daleko, přijďte naše zralé dámy podpořit. 

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.