LidskáSíla.cz: ideální příležitost
pro snadný přivýdělek k důchodu

LidskáSíla.cz: ideální příležitost
pro snadný přivýdělek k důchodu

31. 10. 2015

Myslíte si, že uklízení není nic pro dámy v důchodu? Právě naopak. Co takhle si vydělat 110 Kč na hodinu a ještě se přitom nenudit? To už zní lákavě, nebo ne? Můžete si navíc zvolit, kdy se vám to nejvíce hodí i čas strávený úklidem. Zkuste práci ve společnosti LidskáSíla.cz.

Váš zdravotní stav je dobrý a chtěla byste se zapojit do práce? Baví vás uklízení? Ráda pracujete třeba i se zvířaty? Tak určitě právě pro vás by mohla být i tato pracovní příležitost! Jaká? „Hledáme dámy, ale i pány na pravidelný úklid v domácnostech. Cílem je ukázat, že uklízení domácností lze dělat i jinak,“ říká Michaela Somolová, provozní ředitelka společnosti LidskáSíla.cz. 

Proč je práce u vás vhodná i pro seniory?

LidskáSíla.cz nabízí práci, která s ohledem na možnost zvolit si například tříhodinový úklid, není až tak fyzicky náročná. Dámy si mohou zvolit, termín, místo i dobu, po kterou chtějí pracovat. My jim podle této poptávky ihned začneme budovat portfolio pravidelných zákazníků v okolí domova. A hlavně, sami víme, do čeho naši pracovníci jdou. Všichni z naší společnosti, jsme si práci u klientů vyzkoušeli. Proto si našich dam vážíme a umíme je náležitě ocenit.

Jaký tedy nabízíte výdělek?

Nabízíme nadprůměrný výdělek 110 Kč/za hodinu, což je určitě výše, než v mnohých úklidových firmách. Navíc jde o práci v příjemném kolektivu. O naše dámy na úklid se skutečně staráme.

Jaký typ domácností se většinou uklízí?

Po několika měsících ostrého provozu se potvrzuje náš předpoklad, že úklid chce po první zkušenosti opravdu každý. Je pravda, že v raném počátku naše dámy blýskaly podlahy a zrcadla ve velmi luxusních domácnostech. Dnes je to už jinak. Dost často lidé ve středním věku objednávají úklid pro rodiče. Mladé maminky raději vyrazí s dětmi na cvičení a úklid si zajišťují u nás. Bez nadsázky se dá říci, že dnes uklízíme všude. A co je důležité, všichni si naše dámy pochvalují.

V jakých městech mohou dámy pracovat a jaká je forma spolupráce?

Prozatím nabízíme službu v Praze. Nabízíme možnost plného, individuálního i částečného úvazku, ale i formu spolupráce na DPP či na živnostenský list a součástí je i trénink od zkušeného kolegy.

Kde se mohou zájemkyně hlásit?

Napsat mohou na email misa@lidskasila.cz, stačí uvést kromě jména telefonní číslo a my už se zájemkyním ozveme. Po prvním kontaktování následuje krátký pohovor a školení. Při prvním úklidu bývá na místě náš trenér, takže se zájemkyně nemusí ničeho bát. Výplaty posíláme na účet dvakrát měsíčně.

A jak hodnotí práci u společnosti LidskáSíla stálé dámy na úklid?

Vojtěška Lindovská
„V LidskéSíle jsem velmi spokojena, mohu pracovat dle svých časových možností. Spolupráce s vedením je na úrovni obrovského uznání za vykonanou práci, toho si je v dnešní době nutno považovat. Finanční ohodnocení je také velice slušné a nechybí ani odměna za práci navíc. Jsem prostě ráda, že mohu pro tuto společnost pracovat.“

Sylva Novotná
„Nevím, jak bych to měla jednoduše formulovat, ale asi takhle: Místa, kde jsem prozatím uklízela, tedy i v úklidových firmách, pro které jsem pracovala, tak všude to bylo jen o tom, že máme držet pusu a krok a jen makat. Nahlíželo se na nás, uklízečky, jako na tzv. póvl. U LidskéSíly si nás zákazník váží. A samozřejmostí je poctivá odměna za poctivou práci. Tady si opravdu připadám jako profi uklízečka, nestydím se za svou práci, jsem na ni hrdá.“  

 

Odpovědi stálé dámy na úklid Elišky Haderkové:

 Jak vypadá váš typický den, kdy uklízíte?

Den dopředu si připravím trasu ke klientovi. Ráno odjíždím za klientem, a pokud se vyskytnou nějaké problémy na trase, vždy dávám vědět jak klientovi, tak i společnosti LidskáSíla. Mezi moje základní povinnosti patří mytí nádobí (buď ručně, nebo naskládání nádobí do myčky), výměna ložního prádla, žehlení a praní prádla, vysávání a vytírání podlahy. Často u klientů dostanu i občerstvení ve formě kávy, pití či menšího obědu. Často a ráda si také s klienty popovídám.

 Co oceňujete na spolupráci s LidskouSílou.cz?

Na spolupráci s firmou LidskáSíla oceňuji především nekonfliktní jednání a úpravu pracovní doby dle mých potřeb. Dále oceňuji to, že společnost nabízí možnost účastnit se firemních večírků a různých akcí pořádaných firmou.

 Co vás baví na úklidu?

Velice mě baví úklid domácnosti, ve které žijí děti či nějaké domácí zvířátko, které mě dokáže skutečně připravit velké výzvy při úklidu.

 

důchodci práce úklid
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.