Příběhy z masážního salonku:
Ohrožený Zdeněk

Příběhy z masážního salonku:
Ohrožený Zdeněk

5. 11. 2015

Ozvalo se nenápadné klepnutí na zeď, neblahý to signál ohrožení, který jsme měli se Zdeňkem domluvený. Nakráčela jsem ve svém masážním pláštíku do vedlejší místnosti, kde měl Zdeněk svého zákazníka, který ho nějakým způsobem ohrožoval. Smluvený výstup. Vejdu, pozdravím přítomné, většinou ženy, dám Zdenkovi pusu a připomenu večeři, kterou máme spolu domluvenou.

Většinou je přítomná obtěžující dáma zmrazena, Zdeněk osvobozen, já odejdu a namasírovaná dáma rovněž. Zdeněk je totiž docela pohledný chlap a dámy o něj projevují zájem velký. Někdy ale nejdou vůbec setřást a po své už prožité nepříjemné příhodě, se přílišného zájmu obává.

Při tomto mém dnešním vniknutí objevuji uvnitř dámy dvě. Nepohlednou čtyřicítku a docela pohlednou šedesátku. Po jejich váhavém odchodu se dozvídám podrobnosti. Byla to matka se svojí svobodnou dcerou. Dcera byla podle matčina doznání ještě panna a trošku mentálně zaostalá. Nedivím se, s takovou matkou, které - jak bylo vidět - úplně podléhala, a s takovou vizáží.

Matka se rozhodla dceru Zdeňkovi předhodit k milostným praktikám. Přiznala se, že dcera potřebuje sex, nebo se z ní zblázní. Prý jí panenství leze na mozek a ona potřebuje, aby se zklidnila. I když nabídla velkou sumu peněz a dcera byla v očekávání a na povel své matky ležela obnažená na lůžku, Zdeněk tuto strašnou nabídku nehodlal přijmout.

Matku muselo k tomuto činu přinutit zoufalství nebo zvrhlost. Zdeněk jí řekl bez obalu, aby šla raději k psychiatrovi i se svojí dcerou.

Obě ženy po mém příchodu zvolily opravdu raději ústup. Svědek se jim nehodil. Matka odcházela zklamaná, na dceři nebylo nic vidět. Možná ani nepochopila, o co matce šlo. V každém případě už jistě nepříjdou.

Za záchranu Zdenka jsem dostala panáka a po náročném dni jsme raději odešli na tu kamuflovanou večeři. Zasloužili jsme si ji oba.

 

Přečíst si můžete také:
Příběhy z masážního salonku: Strašlivý sexuchtivý dědek
Příběhy z masážního salonku: Můj oblíbenec
Příběhy z masážního salonku: Učitel sexu
Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.