Příběhy z masážního
salonku: Učitel sexu

Příběhy z masážního
salonku: Učitel sexu

28. 10. 2015

Starší, prošedivělý elegán žádal v našem salonku celkovou masáž. Než se však začal svlékat, otevřel si kufřík, začal vytahovat nějakou literaturu. Že by si kontroloval nějaký studijní materiál? Třeba je to nějaký profesor a jde ještě na nějakou důležitou přednášku.Čekala jsem tedy, až si literaturu srovná, zavře do kufříku a začne se konečně svlékat.

Ale ouha! Pán literaturu otevřel a mně dal k nahlédnutí. Já jsem s překvapením zjistila, že je to literatura velice choulostivá, ba lechtivá. Pomyslela jsem si, že je to nějaký úchylný prodejce a chce mi to nabídnout ke koupi.

Mýlila jsem se však velice, neboť pán mě, osobu pokročilého věku, chtěl zasvěcovat do sexuální výchovy. Rozevřel na obrázkové stránce a hodlal  začít s vyučováním. Lehce jsem naznačila, že už leccos znám. Nevěřil a chtěl mě otázkami zkoušet. Byla jsem tak vyvedená z míry, že jsem mu na několik odpověděla a myslela, že jsem tím ukojila jeho zvědavost.

Při masáži mě začal zkoušet z anatomie mužského  těla. To už jsem nevydržela a řekla mu, že jeho anatomie není až tak přitažlivá, abych si ji brala v paměť, a silně jsem zvýšila tepání okraje širokého svalu zádového.Trochu se uklidnil, ale vzápětí se začal zajímat o můj sexuální život. Odpověděla jsem silnou masáží plochou dlaní a závěrečným hnětením masáž ukončila. Pak jsem ho vyzvala, aby rychle opustil masážní lůžko a posléze masážní místnost, než mu jeho sexuální zvědavost zchladí můj přítel, který pracuje vedle v místnosti.

Lehce se podivil mé nepřizpůsobilosti, ale raději zaplatil zvýšenou cenu a odešel. Toho zvrhlíka jsem tedy nepotěšila, a to bylo dobře, protože se už nikdy neukázal.

 

Přečíst si můžete také:

Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.