Příběhy z masážního salonku: 
Starý mládenec

Příběhy z masážního salonku:
Starý mládenec

22. 10. 2015

Přišel udýchaný (třetí patro bez výtahu), vylekaný a nesmělý. Choval se velice podivně. Měl s sebou objemné zavazadlo, které otevřel a vytáhl velkou osušku a nafukovací míč.Velice se omlouval, že potřebuje svoje pohodlí. Koukala jsem překvapeně, co z toho bude. Pán si položil osušku přes mé čisté prostěradlo na lehátko a začal nafukovat míč.

Moje profesionalita mi opět zakázala propuknout v záchvat smíchu. Dělala jsem tedy, že je to normální situace, a jestli se chce před masáží rozehřát hrou s míčem, že se ráda zúčastním. Hrát si však očividně nechtěl..Velice cudně se začal svlékat. Měl dlouhé, velice kostnaté tělo a opět chlupaté nohy, plné křečových žil. Své věci  si dlouho a pedantsky skládal do úhledných hraniček, takže jsem si začínala myslet, že se chce ke mně nastěhovat a že mu o masáž ani tak nejde.

Mýlila jsem se. Po dlouhé době se pohodlně uvelebil na lehátku s nafukovacím míčem pod hlavou. Řekla jsem si, že náš zákazník, náš pán, a chtěla ho začít masírovat. Jenže ouha! Jen jsem se dotyčného pána dotkla, jeho tělo se prohnulo, nadskočilo a začalo se strašně třást. Hrozně jsem se lekla a zeptala se co se stalo a jestli mu není zima. Jektal sice zubama, ale zima mu prý není. Chtěla jsem tedy pokračovat v masáži, ale situace se opakovala.

Povídám, že jestli je nemocný, měl by mi to říct předem, že se bojím, aby se mu něco nestalo. "Nejsem nemocný", povídá tiše," ale je to v mých padesáti letech poprvé, co se mě dotkla ruka ženy, mimo maminku. Je to pro mne tak příjemné a nezvyklé, že z toho mám třesavku."

Toho dne se tedy z technických důvodů masáž nekonala. Nechala jsem ho chvíli na lehátku zklidnit, sfouknul svůj balonek, oblékl se, zapakoval si své svršky a odešel.

Myslela jsem si, že už nepříjde, ale mýlila jsem se. Přišel po velmi krátké přestávce. Počáteční procedura se opakovala, lehl si a statečně čekal na přiložení mých rukou. Třesavka přišla, ale přišlo na něj ještě něco jiného. Jeho úd se ztopořil. Pro něj to bylo asi něco nepatřičného a neuvěřitelného. Úplně ztuhnul a čekal na moji reakci. Moje reakce ho asi také překvapila..

Úd jsem přikryla dalším ručníčkem a dělala, že jsem nic neviděla. Tentokrát jsme i přes tento pro něho nezvyklý zážitek masáž dokončili.

Říkala jsem si, že z něho bude možná docela pohodový zákazník, ale hrozně jsem se mýlila. Začal si totiž na mne dělat nepatřičné nároky, pronásledoval mě a jeho neopětovaná náklonnost se začala měnit na agresivitu. Dost mě to vyděsilo a nakonec musel zakročit kamarád Zdeněk a milému pánovi to důkladněji vysvětlit. Od té doby byl pokoj, ale já zjišťuji, že to opravdu nebude úplně bezpečné zaměstnání.

 

Přečíst si můžete také:

Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.