První čtečka e-knih s přímým 
přístupem k českému obsahu

První čtečka e-knih s přímým
přístupem k českému obsahu

1. 12. 2011

Na český trh přichází první čtečka původem z Evropské unie a zároveň pátá na světě, která umožňuje pomocí Wi-Fi připojení stahovat ukázky knih a následně zakupovat kompletní tituly bez nutnosti použití dalších zařízení (počítač, apod.). Čtečka tak zajistí čtenáři odkudkoli na světě přístup do kompletního knižního katalogu portálu eReading.cz.

„Nákup knížek přímo ze čtečky umožňuje jen velmi málo čteček na světě a nás těší, že podobný komfort můžeme jako první nabídnout i českému čtenáři,“ dodal spoluzakladatel portálu Martin Lipert. Čtenář si přes čtečku na jedno kliknutí může stáhnout libovolný titul, který si kdykoliv dříve zakoupil na portálu eReading.cz, čímž získává permanentní přístup do své vlastní on-line knihovny.

Do budoucna eReading.cz plánuje také zajištění přísunu periodických informací. Nyní je v sekci „Periodika“ dočasně uvedena předpověď počasí pro Českou republiku.

Čtečka portálu eReading.cz umožňuje uživatelům také nahrávat vlastní soubory. Čtenáři již nemusí řešit nepřehlednou situaci v oblasti formátů, jelikož čtečka podporuje jejich nadstandardní množství včetně potřebných standardů zabezpečení knih využívaných na lokálních trzích. Uživatelé tedy mohou bez komplikací nahrávat obsah i od konkurenčních portálů.

Doporučená koncová cena čtečky činí 3 499 Kč s DPH, zahrnuje však další bonusy v přibližné hodnotě 1 100 Kč. Zákazník v ceně získává pevné pouzdro za 499 Kč, tři knihy od nakladatelství Torst v celkové hodnotě 395 Kč a počáteční kredit na nákup e-knih na portálu eReading.cz v hodnotě 200 Kč.

eknihy nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.