Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky

Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky

30. 8. 2015

Prázdniny jsou u konce a v redakci našeho magazínu už to pomalu začíná vřít. Čeká nás totiž poměrně perný podzim plný soutěží a módních přehlídek a hlavně, celý portál se už za několik týdnů představí ve zbrusu novém kabátě. Ale pěkně od začátku... 

Intenzivní slunce letošního léta vás jistě nabilo energií a dobrou náladou. Pojďme toho využít. Připravili jsme pro všechny psavce (a že vás tu je!) novou soutěž "Vtipnější vyhrává!", jejíž hlavním tématem je humor. V čem soutěž spočívá?

Tento článek doprovází pět fotografií s různými náměty. Každý autor - soutěžící si může vybrat některý z těchto fotonámětů a napíše k němu nějaký příběh. Jeden autor může napsat dva příběhy, tedy bude si moci vybrat dva libovolné náměty. Jednotlivé příběhy budeme postupně vydávat a po měsíci - v neděli 20. září - vybereme tři nejlepší a jejich autory oceníme pěknými knižními cenami z nakladatelství JOTA, a to tituly Jak zatočit s únavou, Jak se dožít 100 let a Život bez pšenice.

Jak příběh zpracujete, záleží jen na vás, může to být povídka, reportáž, glosa i básnička. Text vložíte obvyklým způsobem přes váš profil a opatříte nadpisem Vtipnější vyhrává a titulkem.

Tenisová tipovačka

Zítra začíná poslední tenisový grandslam - US Open. Představí se na něm celá světová elita včetně nejleších českých tenistek a tenistů. Vypadá to, že si naše děvčata Petra Kvitová a Lucie Šafářová vezou do Flushing Meadows skvělou formu, na posledním turnaji totiž obě hráčky došly až do finále, vzájemný zápas nakonec vyhrála Petra Kvitová. Uspějí Češi na US Open? Kdo tento grandslam vyhraje? Na to si můžete ještě dnes tipnout, a to zde. Začíná totiž naše tradiční tenisová tipovačka, jejíž vítěz (soutěžící s největším počtem bodů) získá skvělé Nordic walking hole. Pravidla tipovačky a návod, jak tipovat, najdete zde.

Módní přehlídky

A dostáváme se k módě. Všichni, kdo znají portál i60 delší dobu, vědí, že jedním z našich nejzajímavějších projektů je i60 Senior Fashion, jehož podstatou je vyhledávání zralých modelek, tedy žen, které by i po padesátce chtěly předvádět módu. Během posledních dvou let jsme uspořádali několik módních přehlídek a v jejich organizaci pokračujeme i na podzim.

První módní přehlídka nás čeká v úterý 15. září v 16.00 hodin v Písecké bráně (ulice U Brusky 5, Praha 6) v rámci týdenního festivalu "Babí léto v pohybu". Program celého festivalu najdete na letáku vedle fotografií. Na této módní přehlídce budou magazín i60 tentokrát reprezentovat Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová. Uvedené dámy budou předvádět kolekci z Circle Vantage Boutique, Vlašská 13, Malá strana, Praha 1 a originální tvorbu paní Renaty Retrové-Brierley.

Líčení bude od be Chic - jejich specialitou jsou kosmetické štětce, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitního jemného přírodního nebo syntetického vlasu. Účesy provedou premianti ze Středního odborného učiliště kadeřnického Praha 8 - Karlín pod odborným vedením kantorů. A dárkové balíčky modelkám poskytnou naši partneři jako jsou Charismo - výrobce luxusních českých parfémů a zmíněné be Chic.

Jak jsme již zmiňovali minule, další módní přejhlídku uspořádá portál i60 za podpory magistrátu města Zlína a ve spolupráci s přední zlínskou návrhářkou Zdeňkou Balajkovou ve Zlíně dne 20. října od 16.00. Dámy budou líčit a česat nejlepší studentky SŠ oděvní a služeb Vizovice a přehlídka nabídne i doprovodný program. Na tuto módní přehlídku hledáme modelky, zájemkyně se mohou hlásit na email: dhavlasova@email.cz do 6. září. Podmínkou účasti je jako obvykle registrace v našem projektu i60 Senior Fashion na portále i60.cz. Ty dámy, které nejsou v projektu ještě přihlášeny, se samozřejmě mohou zaregistrovat dodatečně.

A pozor, ještě nejsme u konce. Opět totiž budeme spolupracovat na projektu Měsíc v růžové. Hledáme proto dalších 5 modelek na přehlídku 2.10. ve Foru Liberec a 5 modelek na přehlídku  28.10. v Praze v OC Letňanech. Dámy se mohou hlásit na zmíněný e-mail do 13. září. Prosíme adeptky, které se budou hlásit, aby vždy uvedly o jakou módní přehlídku mají zájem.

Naše další soutěže

A pokračují i další soutěže. Je to především soutěž o ubytování v některém z českých penzionů. Pobyt získá autor některého z tipů na výlet či dovolenou, který vzejde z losování dne 30. září. Více informací o soutěži najdete zde.

I po prázdnnách bude pokračovat oblíbený vědomostní kvíz. Vítězkou kvízu z minulého týdne se stala paní Janka Batková. Dále pokračují produktové soutěže, a to o luxusní parfém značky Charismo a o pánskou kosmetiku Mary Kay. Vítězce kvízu gratulujeme!

Vážené dámy, vážení pánové, to byla jen poprázdninová porce novinek portálu i60. Chystáme toho daleko více. Proto sledujte i v dalších týdnech magazín i60, čtěte, pište, soutěžte, prostě bavte se s námi.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.