Vaše krásné snímky aneb
Co se do FOTO dne nevešlo I.

Vaše krásné snímky aneb
Co se do FOTO dne nevešlo I.

19. 8. 2015

FOTO DNE bývá jednou z nejnavštěvovanějších rubrik na portále i60. Místem, které vyvolává nejrůznější pocity, vzbuzuje vášně, smích i rozhořčení.

Občas nám píšete, proč se ve FOTU DNE ještě neobjevil váš snímek, proč tam naopak je ten či onen, proč na vydání vaší fotografie musíte tak dlouho čekat, když někteří autoři už se dostali do rubriky několikrát.

Jak jsme již odpovídali na chatu či mailem, jsou dny, kdy čtenáři vloží do rubriky FOTO dne pět i deset snímků denně. My se pak snažíme vybrat fotografie, které nás na první pohled něčím zaujmou  - nápadem, neotřelým prostředím, barevností...Každý den se pokoušíme vybrat fotografii tak, aby se tématicky lišila od fotografie z minulého dne, tedy aby například dva dny za sebou nešel snímek moře, psů či západu slunce.

Snímky se nám zobrazují v administraci bez názvu a uvedení autorů, teprve po otevření vidíme, kdo fotku na portál vložil. Proto není kritériem pro výběr fotografií jejich autor, jak se někteří domnívali. Byť dnes už poznáme (a vy jistě také), jaký kdo má "rukopis", tedy kdo co nejraději fotí a jaký má styl.

V archivu FOTO DNE máme dnes přes tisíc fotografií, společně se snímky, které přikládáte ke svým příspěvkům, je uloženo na portále kolem tří tisíc fotografií.

Na všechny snímky se samozřejmě ve FOTU DNE nedostane, to však neznamená, že jde o snímky nepovedené. Některé možná nemají dostatečnou kvalitu, některé jsou vyfoceny na výšku (ty z technických důvodů nelze zveřejňovat v této rubrice), ovšem převážně jde o krásné a zajímavé obrázky ze života kolem nás.

A protože by byla škoda, aby tyto snímky zůstaly v našem archivu, budeme je čas od času zveřejňovat. Dnes tedy představujeme první "sadu" fotografií, které naši čtenáři vložili do rubriky FOTO DNE po jejím založení. Ze začátku nebyl náš administrativní systém připraven na to, aby ukládal jména autorů snímků, proto jsou tyto první fotografie anonymní. Ale věříme, že se jejich autoři nyní přihlásí.

Je pravděpodobné, že se zde objeví i snímky, které v rubrice FOTO DNE vyšly. To ale snad vadit nebude.

Každopádně přejeme všem krásnou podívanou!

fotogalerie fotografie fotografování
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.