Marmeláda z černého rybízu za studena

Marmeláda z černého rybízu za studena

10. 7. 2012

Letní slunce hřeje v plné síle a mezi koupáním i výlety najednou zjistíme, že nastal čas otrhat černý rybíz, ale nechce se vám zavařovat. Zkuste rychlou a jednoduchou marmeládu bez vaření. 

MARMELÁDA Z ČERNÉHO RYBÍZU ZA STUDENA

1kg šťávy z černého rybízu
1kg pískového cukru 

Postup: 

Do vylisované šťávy přidáme cukr a mícháme, až se cukr rozpustí. Když je cukr ve šťávě zcela rozpuštěn, plníme marmeládu do čistých suchých skleniček a upevníme víčky nebo převážeme celofánem. Uložíme v chladu a temnu. 

Marmeláda je výborná nejen na chléb nebo pečivo s máslem, na palačinky, vdolky, ale i na vánoční cukroví např. slepované linecké. Taková marmeláda z černého rybízu na vánočním cukroví připomene léto. Pochutná si na ni i ten, kdo normálně černý rybíz nemusí. Je výborná, skvělé chutná a voní. Neváhejte - vyzkoušejte - nekazí se.

Je to mňamka.

DOBROU CHUŤ

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.