Slezskoostravský hrad:   
setkání s tajemnem

Slezskoostravský hrad:
setkání s tajemnem

9. 7. 2012

Nový pořad Vlaďky Dohnalové Klub 60+ na Slezskoostravském hradě již představil herce Jana Fišara, ředitele Výstaviště Černá louka Karla Burdu, dendrologa specializovaného na čarověníky Jana Slámu.

K dalším zajímavým osobnostem jistě přibude  i Arnošt Vašíček, který patří k nejakčnějším českým záhadologům. Vystudoval Fakultu žurnalistiky UK v Praze, jako obor si vybral filmovou a televizní žurnalistiku. Kromě novinářské a literární práce se zabýval námořním jachtingem a zúčastnil se tří velkých námořních expedicí. Jeho největším koníčkem je však luštění tajemných záhad. Napsal 26 titulů knih s fascinující tématikou, natočil desítky dokumentů. Více na mysteryfilm.cz

Zajímá se rovněž o poslední pozůstatky primitivních kmenů, které ještě na naší planetě přežívají v nejodlehlejších končinách, kde žijí prakticky na úrovni doby kamenné. Získal naprosto unikátní zkušenosti, když pobýval mezi Vedy na ostrově Srí Lanka či Dajáky na Borneu, u etnických skupin Dani na Irian Jaya, Mentawai na ostrově Siberut, Dogon v africké Mali, Kubu na Sumatře či mezi Antanosy na Madagaskaru. 

Záhady na Slezskoostravský hrad tak trochu patří, vždyť Hrad byl postaven ve druhé polovině 13. století u brodiště poblíž soutoku řek, tak určitě zde najde inspiraci i záhadolog. Pořad nejen pro dříve narozené se uskuteční v pondělí 9.července od 16 hodin. A nebude chybět ostravský muzikant PETESax, kterého si  návštěvníci zralí věkem tak oblíbili.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.