Nordic Walking hole za tenisovou 
tipovačku vyhrává Bohumil Jaroš

Nordic Walking hole za tenisovou
tipovačku vyhrává Bohumil Jaroš

13. 7. 2015

Je dobojováno. Vítězi grandslamového turnaje v londýnském Wimbledonu se stali Srb Novak Djokovič a Američanka Serena Williamsová. Světové tenisové jedničky potvrdily roli favoritů a porazily všechny své soupěře na travnatých dvorcích All England Clubu.

Tenisová tipovačka portálu i60 žádného favorita neměla. Tipovací soutěže jsou především o štěstí a intuici. Ale určitě trochu povědomí o tenise je potřeba. Panu Bohumilu Jarošovi se podaiřlo namíchat v pravý čas znalosti, intuici i štěstí, díky čemuž se stal dalším vítězem naší sportovní tipovačky. V posledním kole tipovačky nasadil k trháku a se ziskem 89 bodů zvítězil před dámami Libuší Slavíkovou a Janou Sobolíkovou, které získaly shodně 77 bodů. Vítězi gratulujeme a posíláme krásné Nordic Walking hole. Dámy na druhém a třetím místě od nás obdrží placky "Tahle země není jenom pro mladý". Blahopřání a slova uznání ovšem určitě patří všem čtenářům, kteří si tipování vyzkoušeli a denně vypisovali své tipy na tenisové duely.

Soutěže na portále i60 pokračují 

Tipovačka sice dnes skončila, ale další naše soutěže pokračují i o prázdninách. Až do konce září můžete posílat své tipy na výlet či dovolenou. Cílem je doporučit ostatním čtenářům místa, která vás oslovila, kde se vám líbilo, kde jste byli spokojeni se službami, prostě o kterých se stojí za to zmínit. Anebo pořádně zdrbat podvodníky. Všechny příspěvky 30. září pošleme do slosování a šťastný výherce získá třídenní pobyt v některém tuzemském penzionu. Více informací o této soutěži najdete zde.

Společně s naším partnerem – Pojišťovnou VZP – jsme připravili kampaň, jak předcházet nepříjemnostem na dovolené. Její součástí je i produktová soutěž o kvalitní praktické podložky na pláž, které se dají složit jako taška, plus další dárky vhodné na cesty. Ceny si tentokrát odnese dokonce pět výherců – soutěžit můžete tady.

Při současných vedrech snad také nikoho neurazí ani soutěž o letní sadu Mary Kay: opalovací krém s SPF 50 a Regenerační gel. Soutěžit můžete zde.

A pokud máte rádi humor mistrů Miloslava Šimka, Luďka Soboty a Petra Nárožného, soubor nahrávek tohoto tria můžete získat zdarma právě na tomto místě.

I přes prázdniny pro vás samozřejmě připravujeme vědomostní kvíz. Vítězkou uplynulého týdne se stala paní Marta Hrstková, která obdrží filmové DVD. Blahopřejeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři, všem vám přejeme krásné letní dny. Užívejte si je s vnoučaty, na dovolené, na chatě či chalupě a také s portálem i60!

Tahle země jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Tipovačka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%