Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením

25. 6. 2015

Vážení, asi již tušíte, že vás opět pozvu na ostrov Hvar v Chorvatsku do Vrbosky a do Jelsy.

Mohla bych vás zvát třeba na Filipíny, do střední Asie, do Skandinávie, do USA... ale přece jenom si myslím, že chorvatské moře je relativně nejdostupnější a nejvoňavější. A tudíž je i možnost ho navštívit.

Posledně jsem vás pozvala Na kolo podél moře, tentokrát vás pozvu, abyste si se mou, respektive s námi, zacvičili. Každý si cvičí podle svého tempa. Cvičíme 2x denně, ráno od 7 hodin a večer od 18 hod. Cvičíme ve stínu, pod stromy s výhledem na moře. Nevěřili byste, ale již v sedm ráno se na slunci cvičit nedá. Je přílišné horko. Po cvičení rovnou skáčeme, přeháním, spíše pomalu vstupujeme do vln křišťálového moře.

Cvičení máme rozdělené na lehké a obtížnější. Cvičí čtyři trenéři.

Cvičení, které se jmenuje Balanc jóga, je lehké, uklidňující, prodýchávající, relaxující. Je pod mým vedením. Je to relativně nový druh cvičení a měla jsem upřímnou radost z reakce klientů. Děvčatům, ale i hochům se cvičení moc líbilo a neváhali vstávat již na sedmou hodinu. Toto cvičení je něco mezi jógou, pilatesem, posilováním a „tajči". Jinak cvičíme ještě aerobik, zumbu, posilování, aquaaerobik...

Kamarádi sem za námi jezdí již od roku 2000. Jelikož nás bylo tento týden kolem sedmdesáti lidí, byli jsme ubytováni i v hotelu. Po cvičení následuje bezvadná snídaně na terase hotelu a večer večeře, samozřejmě až po večerním cvičení. Obě jídla si dáváme minimálně s hodinovým odstupem po cvičení.

Přes den jsme u moře, bruslíme na kolečkových bruslích a lyžích, jezdíme na kole, chodíme na výšlapy, jezdíme na výlety... A o tom zase až příště. Mějte se moc krásně a posílám vám sluníčko do naší milované zemičky!

 

P.S. O ostrovu Hvar jsem již napsala dosti informací i v předchozích článcích. Pokud budete mít zájem, podívejte se na můj profil na články: 1. Na kole podél moře. 2. Žiji dva životy. V Česku a na Hvaru. 3. Není energie jako energie. 4. Další výlet, tentokrát na ostrov Hvar. 5. Není ovoce jako ovoce. 6. Tip na večeři: carpaccio. 7. Ochutnali jste někdy artyčok? 8. Moje vernisáž: Naše zlatíčka, milujeme je!

A nakonec zde moje první video:

dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...