Všechny chutě světa můžete
vyzkoušet v Dobřichovicích!

Všechny chutě světa můžete
vyzkoušet v Dobřichovicích!

7. 6. 2015

Ochutnáváte rádi neznámá jídla? Pak musíte navštívit festival "Všechny chutě světa", jehož třetí ročník se uskuteční u zámku v Dobřichovicích v sobotu 13. června.

Své kuchařské umění na tomto food festivau představí africká, jjihoamerická, asijská, ale i evropská kuchyně, nebudou chybět exotické pokrmy od ryb po smažené housenky. Pro účastníky je připraven i bohatý doprovodný program jako například horolezecká stěna, šplhání po bednách na most, bungee running, ale dokonce také lanovka přes Berounku! Nebude chybět ani divadlo pro děti, vystoupí kapelPoitín, Chichimeku, David Oplatek zahraje na africké djambe a večer zakončí energický swing v podání Swingfonix. 

V rámci vstupného (100 Kč, děti do 140 cm a invalidé mají vstup zdarma) obdrží každý návštěvník časopis Všechny chutě světa plný receptů a zajímavých článků a dále koření na ryby od společnosti Vitana.  

Čtenáři magazínu i60 mají možnost dostat se na festival zdarma. Prvních deset zájemců, kteří dočetli tuto pozvánku až na toto místo, obdrží na místě vstupenku zdarma. Stačí projevit zájem v diskusi u tohoto článku a poté nahlásit své jméno u vstupu na festival.

Přejeme dobrou chuť!

festival jídlo
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%