Jak zajišťujeme
zájezdy a výlety?

Jak zajišťujeme
zájezdy a výlety?

3. 7. 2012

Ráda bych Zuzance a třeba i ostatním, které to zajímá, napsala trochu o tom, jak naše výlety pro seniory organizujeme. Nemáme zájem o nabídky CK. Párkrát jsme ji využili, když jsme chtěli třeba na exkurzi, kam bychom se jinak nedostali. Jinak si začátkem roku senioři napíšou,co by chtěli vidět, kam by se chtěli podívat. Spolu s několika málo lidmi-kamarádkami vybereme místa, která by bylo možné navštívit. A pak už začíná "makačka".

Hledáme vzpomínky, prospekty, knihy, nastoupí telefonáty, emaily... Pak třeba zjistíme, že v oné oblasti bydlí někdo známý. A to je dobře. Může pomoci třeba se zajištěním návštěvy, případně i se zajištěním obědů. Tuto možnost naši senioři velice kladně přivítali.

Vybereme tedy místo a termín. Na jedné infoschůzce se senioři přihlásí, případně zájezd ihned zaplatí, příští měsíc doplatí ostatní, upřesní se podrobnosti a můžeme jet. Pracovnice MěÚ nám zajistí autobus, zde už máme léty velmi dobře osvědčené výborné řidiče. Pak hledám možnost, co k danému místu přidat. Většinou jedeme podle informací nalezených na netu, nebo třeba podle tipů v Toulavé kameře. Občas někdo, kdo v daném místě byl, navrhne další možnost. Většinou senioři vědí o jednom či dvou místech. V rukávu mám skoro vždy ještě nějaké další překvapení, které se setkává s úspěchem.

No, psala jsem, že jezdíme skoro každý měsíc. Vyjádřila jsem se nepřesně. Jezdíme od jara do podzimu. O prázdninách a v zimě většinou ne. Ale dnes už máme naplánovaný srpnový zájezd do Luhačovic a zajišťuji zářijový zájezd do Lednice. Je to sice "makačka" (jak píše Zuzka), ale podotákám,že KRÁSNÁ!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.