Moje desky: Pink
Floyd forever!

Moje desky: Pink
Floyd forever!

17. 5. 2015

„Pink Floyd je skupina, která už má naprosto vyčerpaný potenciál!“ nechal se slyšet v roce 1985 Roger Waters, bývalý frontman skupiny a hlavní skladatel globálně proslulé desky The Wall. A jak zní má odpověď? Určitě ne!

Když jsem loni náhodou zabrousil na stránky Pink Floyd, málem mě popadl infarkt. Byla zde zmínka, že na konci roku 2014 vyjde nová deska! A oč tu běží? Zbývající členové Gilmour a Mason se rozhodli, že vezmou materiály, které měly původně sloužit jako jakýsi dodatek k albu Division Bell (jež mimochodem vlastním).  Z těchto nedokonalých nahrávek, v malém studiu Astoria, vznikl opravdový skvost pro ucho posluchače.

Jsem milovník instrumentálních nahrávek a s klidem mohu říci, že mě ani po 30 letech Gilmourův rukopis neomrzel. Album je tedy z 90 procent instrumentální. Obsahuje 17 skladeb, a pozor, na konci alba je dokonce i jedna píseň (Louder than words). Album je výtečně provedené, i co se týče vzhledu, měkký papír na kterém je zachycen jakýsi muž, jenž pádluje v Nekonečné řece… Nahrávky najdete i na dvou kvalitních deskách. K albu je také přibalen kód pro virtuální stažení alba či brožurka s fotkami.

Album už je bohužel nejspíše opravdu poslední, ale člověk nikdy neví…

Píseň Louder than words na Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=Ezc4HdLGxg4

CD
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...