Češi padli v boji s Kanadou, 
tipovačce zatím vévodí ženy

Češi padli v boji s Kanadou,
tipovačce zatím vévodí ženy

4. 5. 2015

Čeští hokejisté začali zápas s Kanadou neuvěřitelným tlakem. Perfektně kombinovali, dostávali se do šancí, které však pochytal brankář Smith. Po čtyřech minutách se ze sevření Kanada dostala, za brankou se k puku dostal nekrytý Eberle a zasunul puk kolem tyče do Pavelcovy brány. Kanaďané se ujali vedení 0:1. Do této chvíle bouřlivá vyprodaná O2 aréna ztichla.

Naše hokejisty kanadský gól zaskočil, najednou byl tlak pryč a Kanaďané několikrát zle zatápělli v českém obranném pásmu. A minutu před koncem první třetiny udeřili podruhé - 0:2. Naštěstí jen pár vteřin po tomto gólu nahození Kováře přiťukl Erat a Češi snížili na 1:2. Do šaten tak přeci jen odešli naši reprezentanti s nadějí.

Ve druhé třetině si obě mužstva vytvářela pěkné šance, které ale pochytali brankáři. Zejména kanadský Smith čaroval a lapil, mnohdy se štěstím, nadějné střely Čechů. Nakonec přeci jen po velkém tlaku Čechů podlehl, když čtyři minuty před koncem třetiny přizvednul Simonovu střelu Zaťovič a Češi srovnali na 2:2. Hala znovu bouřila.

Jenže za další minutu po závaru před naší brankou se dostal po vyhození puku ke střele Coutirier a opět dostal Kanaďany do vedení. 

Třetí třetina se Čechům nepovedla. Hned na jejím začátku byl vyloučen Martin Erat za napadení brankáře a Kanaďané rychle přesilovku využili - 2:4. Tento gól utlumil nejen české fandy, ale i samotné hokejisty. Už se tak často nedokázali dostat do slibných příležitostí a nevyužili ani přesilové hry, která se jim naskytla. Naopak Kanada po několika sekundách využila další přesilovku a bylo to 2:5. Češi už neměli dostatek sil a byť se jim přeci jen dvě a půl minuty před koncem podařilo snížit na 3:5, šestým gólem do prázdné brány Kanaďané potvrdili svou sílu. 

Jak vypadá pořadí v tipovačce i60?

Výborně si zatím vedou v naší hokejové tipovačce tři dámy - Hana Tvrdíková, Lenka Hudečková a Alena Vaníčková, které za své správné tipy získaly shodně 13 bodů. Opakujeme ale, že nic není ztraceno ani pro ty, kteří do tipovačky teprve nastoupí, protože denně rozdáváme 15-20 bodů, a tak neváhejte, tipujte! Hraje se o dárkový koš plný konopných produktů od společnosti Carun!

Ale také opakujeme - pozor na vkládání tipů, stále se stává, že někteří soutěžící špatně zapisují výsledky - místo např. 5:3 píší 53 nebo 5  :  3. Platný bude pouze ten tip, který bude zapsán ve tvaru číslo,dvojtečka,číslo, tedy bez mezer.

Nové tipovací příležitosti jsou již vypsány, tipovat můžete třeba hned zde.

hokej
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%