Češi poráží Lotyše, hokejovou
tipovačku vede paní Tvrdíková

Češi poráží Lotyše, hokejovou
tipovačku vede paní Tvrdíková

2. 5. 2015

Ani ve druhém zápase proti Lotyšům českým hokejistům nevyšel začátek utkání. Naši sice tlačili, dostávali se před lotyšského brankáře, ovšem příležitosti ke skórování nevyužili. A tak udeřil jako první soupeř. Jaromír Jágr si při bránění pomohl faulem, dostal dvě minuty a při oslabení dostali Češi první gól, když backhandovou střelu Daugavinše brankář Salák neudržel.

Druhou třetinu začali Češi výborně, krásnou střelou od modré vstřelil první gól Čechů obránce Michal Jordán. Jenže hned za minutu šel soupeř znovu do vedení, když poměrně snadnou střelu pustil brankář Salák mezi svými betony. Trenéři po tomto neúspěšném zákroku Saláka stáhli ze hry a do brány šel Pavelec.  

Za další dvě minuty se ke střele dostal Jan Kovář, šikovnou ranou zápěstím překvapil lotyšského brankáře a bylo vyrovnáno! Druhý gól Čechy nakopl, najednou byli rychlejší a mnohem důraznější v osobních soubojích. A vyplatilo se, protože Lotyši se museli bránit jen za cenu faulů. Po jednom zákeřném faulu na Klepiše šel Lotyš Sotnieks předčasně do šaten. Češi hráli přesilovku 5 minut a využili ji, když se po krásné kombinaci trefil Jaromír Jágr.

Také do třetí třetiny vstoupili čeští hokejisté důrazně, dobře napadali soupeře a stále častěji se dostávali do šancí. A stejně jako ve druhé třetině si díky tlaku Češi vynutili přesilovou hru, v níž Jakub Voráček vstřelil čtvrtou českou branku.

Naši po tomto gólu pak dlouhé minuty ovládali hru, nedovolili soupeři dostat se před brankáře Pavelce a udrželi náskok do konce zápasu, ve kterém byl vyhlášen nejlepším hráčem třiačtyřicetiletý Jaromír Jágr!

Hokejovou tipovačku vede Hana Tvrdíková 

Po dvou hracích dnech vede hokejovou tipovačku portálu i60 paní Hana Tvrdíková před Karlem Maděrou. Tipy jednotlivých soutěžících můžete vidět kliknutím na jména v tabulce. Ovšem již zítra se může pořadí promíchat. Připraveno je hned osm nových tipovacích příležitostí, přičemž ve hře je 18 bodů. Tipovat můžete ještě dnes zde.

Připomínáme, že se hraje o dárkový koš s konopnými produkty společnosti Carun

hokej
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%