Čeští hokejisté padli
se Švédy po nájezdech

Čeští hokejisté padli
se Švédy po nájezdech

1. 5. 2015

Bod, který získali čeští hokejisté za remízu se Švédy po šedesáti minutách, je více než zasloužený. Naši reprezentanti nezačali dobře, nechali si dát dva smolné góly hned v úvodu utkání, a tak po celý zápas museli dotahovat.

Náskok Švédů z úvodu utkání se však Čechům podařilo snížit, a tak šli do kabin s výsledkem 1:2, když střelu Jakuba Nakládala tečoval Jaromír Jágr, který tak otevřel český účet mistrovství světa. 

Ovšem na začátku druhé třetiny se opět prosadili Švédové, kteří zvýšili nejprve na 1:3 a pak ještě na 2:4. Češi skvěle zahráli třetí třetinu, v níž vstřelili celkem čtyři góly. Vyrovnávací gól zařídil po úniku nádhernou backhendovou střelou Roman Červenka, o chvíli později pak Martin Zaťovič dostal český tým poprvé do vedení na 5:4. V O2 aréně to pořádně vřelo.

Jenže Švédové se nenechali zaskočit, odvolali brankáře a v přesilové hře minutu a půl před koncem zápasu vyrovnali na 5:5.

V prodloužení se zaskvěl úžasnými zákroky brankář Salák, který si však nakonec smůlu vybral při nájezdech. Švédové v nich zvítězili o jeden gól 5:6 a získalli tak dva body do tabulky. 

Češi však zaslouží za předvedený výkon jedničku, dřeli až do konce zápasu. Smůlu však má asi legendární Jaromír Jágr, který na konci zápasu utrpěl zranění, vypadá to na zlomený malíček a jeho další start na šampionátu je ohrožen.

Hokejová tipovačka

Zájem o světový šampionát, který letos hostí Praha a Ostrava, se projevil i na našem portále. Do hokejové tipovačky se zapojilo rekordní množství soutěžících. Po prvním dnu je se ziskem tří bodů v čele pan Josef Lacina.

Před námi je však ještě patnáct soutěžních dní. Denně bude ve hře patnáct až dvaceti bodů, tedy vše je otevřené. Na své tipy i tipy svých soupěřů se můžete podívat do tabulky kliknutím na jméno.

Upozorňujeme ale soutěžící, aby si dali pozor na správný tvar zapisovaných výsledků. Ty je nutné napsat ve tvaru číslo, dvojtečka, číslo, tedy bez mezer, např.: 4:2. Program neuznává výsledky zapsané v chybných tvarech jako například 3  1 nebo 4 :3. 

A pozor, od zítřejšího dne budeme počítat jako konečný výsledek zápasu výsledek v normální hrací době, tedy po 60 minutách hry!

Každopádně tipovací příležitosti jsou již vypsány, tipovat můžete zde.

hokej
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.