Vítězové televizní ankety Týtý 
Vondráčková, Trojan, Gott...

Vítězové televizní ankety Týtý
Vondráčková, Trojan, Gott...

11. 4. 2015

Do televizní Dvorany slávy v letošní anketě TýTý vstoupila známá herečka Iva Janžurová, členka činohry Národního divadla v Praze. Mezi nejvýznamnější osobnosti televizní obrazovky ji na slavnostním večeru ve vinohradském divadle uvedla herečka Jana Štěpánková, která ocenění získala loni.

Publikum ocenilo v pražském vinohradském divadle Janžurovou dlouhým potleskem vstoje. Její popularitu zajistily role jak v desítkách filmů a televizních inscenací a seriálů, tak i řada divadelních rolí.

Janžurová, která 19. května oslaví 74. narozeniny, při převzetí vypouklého zrcadélka řekla, že na rozdíl od všech nominovaných tušila, co se na ní dnes chystá. Pořadatelé ji prý oslovili již před měsícem, zda by tuto poctu přijala.

"Řekla jsem, že tedy ano. Že mám konečně tu možnost být slavná, když vstoupím do této dvorany. Je mi příjemné, že se to odehrává v tomto prostoru vinohradského divadla, kde jsem strávila 23 let na tomto jevišti. Měli jsme trochu méně lesklé podlahy," zavzpomínala. 

A zase Karel Gott

K překvapení ani letos nedošlo v kategorii Zpěvák roku. Stal se jím opět Karel Gott, který při převzetí ceny uvedl, že to tentokrát čekal.

„Musím říct, že tentokrát jsem to opravdu čekal. Proč předstírat, že jsem to nečekal, když jsem to čekal. Každý z nás nominovaných přišel, protože to čekal," řekl Karel Gott.

Loňské vítězství obhájila také zpěvačka Lucie Vondráčková, která tak získala cenu potetí v řadě. Hercem roku se stal Ivan Trojan, herečkou Simona Stašová,pořadem roku pak Všechnopárty, uváděnou Karlem Šípem. Ten také moderoval předávání cen Týtý. 

anketa televize
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.