Moje milé reklamy

Moje milé reklamy

11. 4. 2015

Po vyčerpávajícím dni, kdy musím třikrát obejít kus městečka s pejskem, trochu nakoupit, trochu uklidit, uvařit, umýt nádobí a vyprat, sedám vyčerpaná k televizi. Těším se!

Před sebou mám dvě deci červeného vína. U nás ho prodávají točené, jeden litr za čtyřicet pět Kč. No, nic moc. Má to být dobré pro zdraví, ale nevím, jestli to tahle žbrunda ví. Jelikož jsem průměrná důchodkyně s průměrným důchodem, tak na dražší a lepší mok finančně nedosáhnu. No co, už jsem zvyklá.

Moc jsem ale odbočila, a tak se musím vrátit. Sedám si k televizi se zdravou žbrundou před sebou a těším se. A už je to tady. Moje milované reklamy. Ke sledování pořadu nás zve odličovač tamponů, hustotu prožití nerušené zábavy přejí řecké jogurty a svalovec, kterému po požití jogurtu narostly neuvěřitené svaly. Tiše žasnu. Prý si máme vychutnat tento pořad, a to nám přeje chlazená paštika Májka, tentokrát s brusinkami. Pak nám ještě pořad přinese čokoláda Figaro, a v tom to přeruší nějaký stupidní seriál.

Jdu si uvařit kafe, dojdu si na záchod a čekám, až bude zase přestávka. Příjde miliardář, který mě vyzve k sázení. Netuší, že sázím vždy, když mě vyzve, ale pak jsem skoro prosázela důchod, a přestala  mu věřit. Mladá dívka skotačí v šortkách po městě a vykřikuje, jak je důležité mít pevný zadeček. No, to už se mě až tolik netýká. Za to, když přijde starší žena s chlapečkem do lékárny dr. Maxe odevzdat svůj důchod, prodavačka jí sdělí, že jí půlku peněz vrátí. Zvídavému chlapečkovi řekne, že i on si své léky může koupit za polovic. Chlapeček radostně utíká z obrazovky a asi si jde k rodičům pro peníze. Možná, že to nevíte, ale pneumatiky mají poslání. Pak se tři puberťáci cpou  u televizního sportovního utkání pálivými brambůrkami  a podpálí byt. Jestli ho někdo uhasil, to už tam není. Do reklam opět vleze seriál.

Po chvíli se ale dozvím, že mám  chytře nakupovat luxusní parfémy. Já bych chytře nakoupila, ale opravdu nemám za co. Fešná důchodkyně jede autobusem na výlet a raduje se, že nepomočila sedadlo, protože má na sobě nepromokavé kalhotky na únik moči. Jemná fialová kravička svou čokoládou zjemní i Frantu mlátičku. Pojišťovna mě pojistí na život, jaký je. Dozvím se také, že Staropramen je příjemně hořký.

Pokud si koupíte brýle, nemusíte za ně dát celý důchod a ještě dostanete jedny pro partnera. Až toho partnera najdu, jistě bude mít radost. S blechami a klíšťaty se nebavíme a se zvířecími miláčky se potom můžeme mazlit v klidu. Pak se na mne ještě vycení několik lidí, kteří používají bělicí zubní pastu.

Jdu spát, plná zážitků. Jak skončil seriál, nevím, ale zítra se opět těším na fotbalovou scénu, až podokryje oponu. Dobrou noc!

glosa reklama
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.