Žraločí tornádo 2

Žraločí tornádo 2

4. 4. 2015

Někteří jsme se už nemohli dočkat druhého dílu tohoto filmu. Dávala ho televize, ale až za týden. Děj měl spád a nebyla v něm hluchá místa. K tomu hrála podmanivá filmová hudba. Jak asi dopadnou osudy dvou hlavních hrdinů? Pojmenoval jsem je Prořezaný a Jednoručka. V prvním díle se seznámili v žaludečních šťávách žraloka. Pak se ven z něj vyřezali benzinovou pilou. Ve žraločím žaludku mezi nimi vznikl hluboký citový vztah!

I v druhém dílu poletovali žraloci tornádovým vzduchem, k potěšení nás diváků. My Evropané takové události nezažíváme, můžeme je Američanům jenom závidět. Jak jsme to ubozí!

Děj začal letem v Boeingu 747. Kolem něj poletovali žraloci a prokousali mu trup. Ukousávali půlky těl cestujících. Hrdina Prořezaný se rychle zorientoval a podal milence americkou pistolku. Začala na žraloka z letadla úspěšně střílet, ale ten byl rychlejší, ukousl jí ruku i s tou pistolí. Dál už z ní byla skutečná Jednoručka. Policista jí pahýl podvázal kravatou, a jako by se nic nestalo.

Oba piloti byli také požráni žralokem. Prořezaný náhodou uměl pilotovat Boeing 747 a úspěšně s ním přistál na břicho. I nad letištní trávou poletovali krvelační žraloci. Chrabří Američané ale měli při ruce benzinové pily. Muži krájeli žraloky řetězovými pilami, ženy jen těmi kotoučovými.

Uprostřed města plavali žraloci ve sladké vodě a polykali po břehu se procházející Američanky. Ty nestačily ani křičet. Žraločí cvrkot vyrušil i obrovského krokodýla, ten sežral hned dva kanalizační dělníky.

Chamtiví žraloci se prokousali až do metra, ve vagonech požírali ale jenom černochy. Nejzlejší žralok ukousl hlavu Sochy Svobody. Ta se kutálela ulicemi a drtila chodce. Popeláři před ní jen tak tak ujeli, málem jim vysypala odpad na vozovku.

Prořezaný měl pro lidstvo zachraňující nápad. Od pouličního opékače buřtů si půjčil propanbutanové láhve a ty, zapálené, vystřeloval prakem do středu tornáda. Dolů padala už jen žraločí sekaná.

Níže létající žraloky úspěšně rozsekávala blondýna mečem z půjčovny.

Další letící žraloky bylo nutno zamrazit už ve vzduchu. Na střeše budovy OSN byly náhodou zásobníky s chladivem –freónem. Stačilo je jen odpálit. Freón žraloky už ve vzduchu zmrazil, na zem padali už jako zamražené maso.

Vše dobře skončilo a filmová hudba začala jásavě hrát.

Prořezaný požádal Jednoručku o ruku a ona hned souhlasila. Konec byl přenádherný.

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%