Velká módní soutěž: 
Na poslední chvíli

Velká módní soutěž:
Na poslední chvíli

27. 3. 2015

Vážená redakce, vážená poroto, mé rozhodnutí zúčastnit se této soutěže padlo na poslední chvíli, a tak začal boj s časem - sehnat fotografa a co na sebe.

Bez dlouhého rozmýšlení dostal šanci krátký modrý kožíšek (Kriss), který mě kdysi svým švédským designem vyprovokoval ke koupi. Sem tam ho provětrám. Je lehký a dává mi svobodu pohybu. Mám ráda volnost... 

Hladké triko s potiskem, vykukující z kabátku, je poddajné a na těle příjemné. Mix jeho barev ničím neruší. Doplňkem jsou jednoduché šperky z křišťálu, kůže, metalu a skla.

Úzké džíny (Okay), doplněné nízkými kozačkami (Chilli) a větší kabelka (Jannis) dotváří celek jednoho z mých volnočasových outfitů pro "tisíc příležitostí". Je vhodný na špacír, do kina, na výstavy. Doprovází mě na plovárnu a na další různé aktivity.

Jako osobní "zbraň" proti slunci používám tmavé brýle (H&M), které nosím neustále při sobě a chráním tak oči před jeho dotěrnými paprsky. Na šálu dojde jen tehdy, když se zvedne vítr a pořádně zafičí.

Toto oblečení mě dokonale vystihuje - jak modré nebe, jak noční bouře.


Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Nádherná svěží barevnost, která neprovokuje, je jemná a skrytě silná. Líbí se mi, jak si Dagmar ve svém outfitu pohrála s barevnými nuancemi šedé, černé a bílé. Také stylová harmonie je dodržená. Boty se hodí ke kalhotám i ke kabátku s krásnou a výraznou kožešinou. Stejně jako černé brýle z Dagmary dělají velmi šik ženu. Jediné, za co dám malé minus jsou vlasy. Čím jsme starší a zralejší, tím méně nám sluší rozpuštěné a dlouhé vlasy. Kdyby měla Dagmar lehce a volně vlasy sepnuté, bylo by to na jedničku s hvězdičkou.

Hodnotím známkou 1-

Elen Zajíčková:
Moje "spolumodelka" z akce pro i60 Senior Fashion (fotoreportáž v týdeníku Blesk  pro ženy), paní Dáša, je krásná žena. To vím od září, když jsme spolu fotily. Jsem ráda, že poslala svoje fotky, a tím dokázala, že soutěž sleduje. Moje hodnocení bude tedy osobnější. Dámy prosím, promiňte. Dášo, moc ti to sluší! Jak barevně, tak stylově. Navíc, jak jsem Tě mohla poznat, nebojíš se ničeho nového. Jsi sice kreativní, ale máš cit pro "míru věcí". A to je velmi důležité. Navíc je s tebou legrace, vzrůšo, ale hlavně pohoda. A ta zcela ovládla tvoje fotky. A naštěstí je nakažlivá. Děkuji. 

Hodnotím známkou 1

Scarlett Wilková:
Jedna minus. A hned na začátek řeknu proč to minus: Kvůli vlasům. Protože oblečení se mi líbí moc a není mu co vytknout. Myslím, že Dagmar přesně dokáže vyladit pohodlí a eleganci. A teď k těm vlasům. Dagmar je půvabná, a ačkoli se říká, že světlá barva zjemňuje a omlazuje, mám pocit, že v tomto případě je to naopak. Je to moc "umělé". Kdyby měla drobátko přirozenější barvu, byl by celek dokonalý. Takže konec, bylo to krátké a stručné, protože z Dagmařina krátkého a stručného popisu soudím, že tak to má ráda.

Hodnotím známkou 1- 

Redakce:
Tak na nás to bylo až příliš stručné. Rychlý popis outfitu, ale o paní Dagmar jsme se nedozvěděli prakticky nic. A to je velká škoda, protože cítíme, že je to silná a inspirativní dáma. Nicméně v zájmu objektivity musíme být přísní.

Hodnotíme známkou 2-

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 1,75

Celková výsledná známka je 1,65

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(4.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%