Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé

Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé

9. 3. 2015

V sekáči už jsem si koupila ledacos. Za prvé mě to baví, protože se tam někdy najdou zajímavé kousky, a za druhé mě k tomu nutí státem vyměřený důchod. Jak se dříve říkalo, každému podle jeho zásluh, tak já jsem zásluhy měla asi mizivé. U nás mají největší zásluhy cikáni, alespoň podle finančního ohodnocení. Ale nebudu odbíhat, protože na toto téma se píše stále, ale úplně k ničemu.

Důchodcům se nabízí už bazarové všechno, včetně jídla. U prošlých a zlevněných potravin se starší lidé sdružují a radují se, že se levně nají. Pak se také pro důchodce vymýšlejí recepty z ničeho, jako když se nám nabízelo jídlo z kuřecích kůžiček a další. Věřte nebo nevěřte, ale raději věřte, ty kůžičky jsem vyzkoušela a bylo mi dva dny tak špatně, že jsem jíst nemohla, čímž jsem vlastně také ušetřila.

Pročpak se sdružují starší opuštění lidé? Protože dají dohromady dva důchody a z toho už se slušně žít dá. Pokud máte důchod jen jeden a dědečka najít né a né, je to bída. Dědečků ubývá. Na jednoho staříka je asi padesát stařenek.

Měly by se opravdu dělat bazarové seznamky, kde by babičky měly vystavit všechny své přednosti, včetně výšky důchodu, umění vařit, spořit atd. a možná by nějakého starce ulovily. Ovšem to by ten stařec musel chtít být uloven. Stává se totiž, protože je jich opravdu málo, že na ně babky dělají nálety. Je pravda, že jenom ty chudší.

Bohatá babka na dědečka kašle. Stejně by chtěl jenom, aby se o něho starala, prala a vařila a ještě by snášela jeho už nepřevychovatelné špatné vlastnosti. Bohaté, dobře živené babky, kterým nic nechybí, se scházejí mezi sebou a dědky pomlouvají, někdy i ty čerstvě zesnulé.

Teď by ale někdo mohl namítnout co takhle láska? Kvete opravdu v každém věku? I to je možné, někdy i zázraky se dějí.

Vy, kterým se podařilo i pokročilém věku zůstat pohromadě, někdy s láskou, někdy už i ze zvyku a s nechutí něco měnit, to ani nečtěte. Vy jste úplně m imo kategorii a dá se vám i trochu závidět. Vy ostatní to berte jako trochu drsný, ale pravdivý humor.

No, už dost! Je někde nějaký dědeček, trochu zachovalý, který by se mnou chtěl spojit důchod? Zn.Vařit umím, pokud mám ovšem z čeho.

senioři vztahy a sex
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.