Šok pondělního rána

Šok pondělního rána

14. 3. 2015

Pondělní jitro. Nebývá to nic veselého. Venku je zima a tma. Cesta do práce třemi dopravními prostředky MHD mi trvá skoro hodinu. Dole u výtahu na mě vykřikl právě probuzený trestanec „Baf, baf“! Před domovními dveřmi jsem musel přeskočit spícího opilce. Do tramvaje přistoupil revizor, nálada pracujících byla na rvačku.

V pražském metru jsou prý vidět neotrávenější obličeje na celém světě!? I toto pondělí tam seděly zelené obličeje a hluboce mlčely. Ticho přerušovaly jen pravidelné výkřiky do mobilu mladého a šíleného pracujícího. Dívali jsme se po sobě, kdo to tu teď zešílel? Byl to docela mladý muž, vypadal civilizovaně.

Vlezl jsem do přeplněného autobusu. V kapse jsem měl tři načechraná jablka v županu, nesl jsem je kolegům v zaměstnání. Starý a obézní muž právě vystupoval, ztratil rovnováhu a padl mi na načechraná jablka v kapse. Ta se rozstříkla a hřezla mi z kapsy ven. Nevypadalo to dobře.

Znovu jsem usedl a jeli jsme dál. Najednou ženské začaly děsivě ječet. Řidič autobusu na silnici zabloudil a pokračoval v jízdě po jiné trase. Vzpamatoval se až před hospodou, otočil autobus a vrátil se na původní konečnou.

Všichni jsme byli roztřesení, já až do oběda! A to bylo teprve pondělí.

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.