V soutěži Vtipnější vyhrává 
zvítězil pan Libor Farský!

V soutěži Vtipnější vyhrává
zvítězil pan Libor Farský!

2. 3. 2015

Zábavné, napínavé, překvapivé, milé, kouzelné. Takové byly příspěvky, které vyslali čtenáři magazínu i60 do soutěže s názvem Vtipnější vyhrává. Vaše zážitky, povídky, básně či fotopříběhy opět potvrdily, že máte rádi humor a že si umíte udělat legraci i sami ze sebe, což je moc fajn.

Tato poslední soutěž překonala všechny dosavadní soutěže portálu i60 v počtu příspěvků - celkem jich bylo v soutěži rekordních 58! A tak se nedivte, že vybrat ty nejlepší nám dalo v redakci pořádně zabrat. Metál by zasloužila nejmíň desítka soutěžních příběhů, my jsme vybrali a ocenili alespoň šest. 

Nejvíce nás v redakci oslovil laskavý humor pana Libora Farského, jeho příspěvěk Roztržitostí ke zlosti, ale také k radosti tedy oceňujeme hlavní cenou, kterou je skvělý radiobudík značky Philips. Druhou cenu, meteostanici Sencor, obdrží od nás za svůj optimistický příběh Sexy v důchoďáku paní Helena Fruhbauerová. Třetí cenu, velkokapacitní flashdisk Kingdom, pošleme paní Marii Magdaleně Klosové za její veselý příběh Outfit na schůzku s kozlem. Sbírkou básní Šedesát odstínů lásky, kterou jsme vydali našim čtenářům (objednat si ji můžete zde), oceňujeme tyto další tři příspěvky: Kolegové, na mne si jen tak nepřijdete (Eva Mužíková), Polední siesta. A jak to máte vy? (Alena Tollarová), Svačinka s vůní tvarůžků (Růžena Antlová).

Všem vítězům gratulujeme! Vlastně nejen vítězům, ale všem čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili a prokázali tak, že mají smysl pro humor a že ho umí i skvěle "prodat". Blahopřejeme a prosíme všechny autory, pište dál, i bez soutěže, protože humoru není nikdy dost.

Velká módní soutěž

Jedna soutěž posledním únorovým dnem skončila, další soutěž potrvá ještě celý měsíc, do konce března. Je jí Velká módní soutěž, která je určena všem modelkám, jež se přihlásily do projektu i60 Senior Fashion. Na průběžné pořadí prvních šesti odvážných dam se můžete podívat zde, další soutěžící čekají na verdikt poroty a věříme, že další ženy své outfity vylaďují a brzy je na portále i60 předvedou. Pravidla soutěže najdete na tomto místě.

FOTO dne, vědomostní kvíz, produktové soutěže  

Filmovými DVD oceňujeme naše skvělé fotografy a milovníky vědomostních soutěží. Za pět vydaných fotografií v sekci FOTO dne pošleme DVD paní Zoje Sedláčkové, ve vědomostním kvízu měl tentokrát štěstí Michal Griebler. A nezapomeňte soutěžit také o produkty našich obchodních partnerů. Nově můžete soutěžit o oční balzám Sérénage Avène od Pierre Fabre, milovníci napínavé četby pak mohou zkusit štěstí v soutěži o detektivku Kazatel z nakladatelství Albatros Média.

Jistě byste také přivítali speciální měřící zásuvky, které nám do soutěže věnovala společnost Europe Easy Energy. Díky této společnosti si můžete spočítat, zda náhodou neplatíte za elektřinu či plyn více, než musíte - podívejte se zde. Tato společnost nabízí Speciální tarify pro seniory, konkrétní informace se dozvíte kliknutím na bannery společnosti Europe Eesy Energy nebo přímo zde. Produktové soutěže najdete na tomto místě.

Hodně energie, zdraví a dobrou náladu vám první březnový den přeje redakce magazínu i60.cz. Tahle země není jenom pro mladý!  

 

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.