Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo

Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo

13. 2. 2015

Když jsem se přihlašovala do Modelek na i60, nenapsala jsem vlastně nic podstatného o sobě. Zatím trochu tápu v tom, kam co mám psát, ale asi tím nic nezkazím.

Je mi 62 let. Přiznám se, že jsem se také přihlásila po zhlédnutí Gejzíru. Sice jsem se rozmýšlela, ale pak mi rodina řekla, ať to zkusím. Po zhlédnutí fotografií stovek přihlášených mě sice odvaha opustila, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí.

Takže, vystudovala jsem SPŠ oděvní v Praze. Tenkrát jsme zdaleka neměly takové možnosti, jaké mají studentky dneska. Pak jsem pracovala na Barrandově a tam jsem poznala svého muže, následovala svatba a stěhování do Ústí nad Labem, kde žijeme dodnes. V 56 letech jsem onemocněla rakovinou, kterou jsem snad bez větší úhony přežila. Dvě dospělé děti, jedna vnučka a manžel, a nesmím zapomenout naši pejsci, mi v tom hodně pomohli.

Nyní jsem v důchodu, sem tam si libuju v nicnedělání, ale jinak dost zájmů. Turistika, zahrada, houbaření, pletení, křížovky, aby nezakrněla šedá kůra mozková. Miluju slunce a moře, jaro a léto a vůbec teplo. Vždycky už od listopadu si říkám, ať je už březen. A to je asi zhruba všechno. Foto do soutěže zašlu později.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.