Vtipnější vyhrává: 
Měl vlasy samou loknu…

Vtipnější vyhrává:
Měl vlasy samou loknu…

7. 2. 2015

Podařilo se mi zajistit svým seniorům besedu s kožním lékařem. Jako obvykle se jí zúčastnilo celkem dost seniorů. Beseda probíhala formou otázek a odpovědí. S takovou formou jsem se dosud nesetkala. Nemělo to chybu a myslím, že všichni byli spokojeni.

Senioři se ptali, lékař odpovídal. Protože je už také v seniorském věku, dokázal mezi nás dobře zapadnout. Senioři se ptali na všechno možné, od lékaře nebylo slyšet slovíčko NEVÍM. Došlo na vypadávání vlasů a na otázky o možnosti vlasů nových. Pan doktor začal vyprávět příhodu, u které jsme fakt nevěděli, zda se smát či nikoli. Posuďte sami…

Jeden mladý muž měl trauma z toho, že mu vypadaly vlasy a má pleš. Po dohodě s lékaři si nechal transplantovat vlasy nové. Ovšem ty jsou umělé. Sice k nerozpoznání od pravých, ale přesto umělé. A také HODNÉ DRAHÉ! V hospodě u piva se neustále kamarádům, z nichž většina už vlasy nevlastnila, chlubil, že už je zase konečně chlap, který se bude líbit ženským díky bohaté kštici. Vychloubal se skoro denně a rád.

Jednou to už chlapi, naplnění dobrým sladovým mokem, nevydrželi a kamarádovi do chmelu přilívali i něco ostřejšího.Tak dlouho, až se opil a usnul. Mužská ješitnost? Přece nemůže být někdo lepší nebo hezčí než já, že? To bych snad nemohl přežít!

I rozhodli se pivaři, že kamarádovi ostříhají a oholí hlavu, aby byl zase jako oni. Vždyť mu vlasy narostou. I tak učinili. Když se kamarád probral z opice a byl schopen trochu uvažovat, šel se do koupelny dát trochu do pořádku. V zrcadle však uviděl někoho jiného než sebe. Holohlavého chlapa. Nadávky, vztek, pláč, vše se střídalo. Co teď? Jak se ukáže před kamarády? Po úplném vystřízlivění začaly další otázky. Kdo mi to zaplatí, víte, kolik to stálo? Zajímavá situace. 

Dlouho na pivo nešel, protože netušil, jak se ke kamarádům zachovat, co jim říct a co neříct. Pak si dodal odvahu! Šel! U prvního piva pozval všechny kámoše ke stolu a vše prozradil. Vlasy si nechal transplantovat za šílenou peněžní částku. Nechtěl trpět pocitem méněcennosti. A vlasy byly umělé. Takže ty, co mu ostříhali a oholili, už nikdy nevyrostou! Kamarádi byli nejprve zaraženi a smutni. Skoro litovali svého činu a začali se skládat na peněžní odměnu. Pak se domluvili a všichni si vzájemně oholili hlavy. Kvůli kamarádství, které je vždy nade vše!

Původní vlasatec pochopil, že není důležité, jak člověk vypadá, ale, co se v něm ukrývá. Parta byla spokojená a jejich přátelství se údajně den ode dne zpevňuje.



Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%