Povánoční výprodej za 1/3 ceny
a další neuvěřitelné slevy!

Povánoční výprodej za 1/3 ceny
a další neuvěřitelné slevy!

20. 1. 2015

Patříte k těm, kteří se chtějí dobře připravit na blížící se sezónu, a potřebujete doplnit arzenál o nové modely kvalitních zahradních strojů? Právě pro Vás je určena speciální povánoční výprodejová akce, kterou odstartovala společnost Mountfield. Ta se totiž rozhodla vstoupit do nového roku ve velkém stylu s akcí, která nese název „Velký povánoční výprodej jen za 1/3 ceny a další neuvěřitelné slevy“. Týká se veškerého sortimentu výrobků.

Ve všech prodejnách Mountfield jsou nyní k mání za pouhou 1/3 ceny

  • všechny sněhové frézy
  • všechny bazény
  • všechny elektrické pily
  • všechny plotové nůžky
  • všechny drtiče
  • všechny štěpkovače
  • veškerý nábytek z mahagonu
  • a celá řada dalších výrobků

Tisíce dalších výrobků společnost nabízí s neuvěřitelnými výprodejovými slevami – mezi nimi jsou i všechny sekačky, křovinořezy, čerpadla, vertikutátory, grily, myčky, infrasauny a mnoho dalších. Ceny jsou atraktivní a zásoby limitované. Proto je celá akce časově omezena a trvá pouze do středy 28. 1. 2015. O tom, že si ve výprodeji za 1/3 ceny přijde na své opravdu každý, Vás přesvědčí následující tipy.

Luxusní bazén za třetinu? Právě teď!

Ušetřete desítky až stovky tisíc korun, zajistěte si přednostní realizaci a koupejte se už na jaře. Lednový nákup bazénu je tou pravou volbou. Výrazně totiž ušetříte a za všechny modely luxusních bazénů nyní zaplatíte pouze 1/3 ceny. Využít přitom můžete bohatou škálu doplňkových služeb – s výběrem Vám pomohou bazénoví specialisté, kteří Vám bazén také přivezou, profesionálně smontují a zprovozní. Stačí jen vybrat ten správný model, který dokonale padne na Vaši zahradu. Z luxusních zapuštěných bazénů můžete vybírat bazény sklolaminátové, kompozitní nebo keramické, které jsou nabízeny v různých rozměrech i tvarech. Za 1/3 ceny nyní pořídíte i oblíbené bazény Azuro či Swing. Ve všech prodejnách Mountfield velmi výhodně nyní zakoupíte také veškeré bazénové příslušenství.

Buďte připraveni na jarní práce na zahradě

Střih stromů, likvidace dřevního odpadu, úklid zahrady či jarní péče o trávník. Jaro bude brzy za dveřmi, a proto se vyplatí pořídit si právě teď v povánočním výprodeji šikovné pomocníky, kteří práci na zahradě usnadní. Při jarním řezu ovocných stromů jistě oceníte kvalitní prořezávače, prořezové pily či zahradní nůžky. Dřevní odpad snadno a rychle zlikvidují výkonné drtiče či štěpkovače, a na probuzení trávníku po zimě bude nejlepším lékem vertikutátor. Tyto stroje jsou nyní za jen 1/3 a za další neuvěřitelné ceny.

Ochutnávku vybraných výrobků jen za 1/3 ceny naleznete ve fotogalerii.

 


Mountfield zahrada
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.