Ochutnejte Rohlik.cz
a vyhrajte 100 000 Kč!

Ochutnejte Rohlik.cz
a vyhrajte 100 000 Kč!

20. 1. 2015

Už se nemusíte sami vláčet s těžkým nákupem, objíždět supermarkety a stát ve frontách. Vše potřebné si nyní můžete jednoduše zakoupit prostřednictvím internetového obchodu s potravinami Rohlik.cz.

„U nás si můžete pořídit svůj běžný nákup z tepla domova a všechno si nechat doručit až na práh. A my vám garantujeme, že váš nákup přivezeme ve skvělé kvalitě do 90 minut kamkoliv po Praze,“ představuje v rozhovoru pro magazín i60 službu portálu Rohlik.cz jeho spoluzakladatel Tomáš Čupr.

Co všechno mi můžete vlastně přivézt?

Všechno, co najdete v běžném supermarketu, a k tomu ještě spoustu navíc. Kromě běžných potravin, které bereme z Makra,  si u nás můžete koupit širokou škálu farmářských a bio potravin ze sítě farmářských prodejen Sklizeno. V nabídce najdete všechno od mléčných výrobků, přes oblíbené
uzeniny až po farmářské maso, které je mimochodem jednou z nejoblíbenějších položek v sortimentu vůbec. A rozšířenou nabídku máme i pro příznivce bio, raw, pro celiaky, diabetiky a další dietetická omezení. A mezinárodní a exotické potraviny nám dodává My Food Market. A to jsme probrali teprve jídlo. Můžete u nás nakoupit ale i domácí potřeby v plnohodnotně vybavené drogerii, díky spolupráci s Pet Center nakoupíte také všechno pro domácí mazlíčky…

To všechno máte skladem? Nebo něco musím objednávat dopředu?

Všechno máme ve vlastním skladu a kromě výjimečných příležitostí, kdy je něco vyprodané, což vidíte případně na webu při objednávání, vám všechno dovezeme do 90 minut každý den v týdnu včetně víkendů. Nebo si klidně termín doručení můžete zvolit sami několik dnů dopředu. A kurýr vám navíc
celý nákup rád donese až do bytu, abyste ho nemuseli tahat do patra.

Platím za rychlý dovoz do 90 minut víc?

Ne, doprava stojí vždy 79 Kč, ať už vezeme kamkoliv po Praze a jakkoliv je nákup velký. Jediná podmínka je, že nákup musí přesáhnout 500 Kč. Navíc na první objednávku a na nákup nad 2000 Kč je doprava úplně zadarmo.

Jak mi zaručíte, že mi přivezete všechno opravdu čerstvé?

Čerstvé potraviny naskladňujeme většinou denně v menších množstvích, a všechno tak prodáváme maximálně čerstvé. Pokud se ale u nějaké potraviny blíží datum spotřeby, vidí zákazník na webu výrazné upozornění. Naše systémy sledují data spotřeby a nedovolí prodávat potraviny, které nejsou
dostatečně čerstvé. A třeba čerstvé pečivo rozpékáme přímo na objednávku, takže vám dorazí ještě teplé. K tomu vše balíme ručně, skladník potraviny při balení kontroluje a například u ovoce a zeleniny vybírá vždycky ty nejkrásnější, které by vybral sám pro sebe. Ale chyba se může stát i tak a v tom případě se vždycky se zákazníkem okamžitě dohodneme na náhradě.

Rozvážíte jen po Praze nebo i do dalších měst?

Ano, momentálně zvládáme rozvážet jen po Praze, v horizontu několika málo měsíců je v plánu službu rozšířit na většinu Středočeského kraje a připravujeme i rozšíření do Brna. Další města jsou v plánu, ale není u nich jasný časový výhled.

Na webu propagujete soutěž o roční nákup, o co jde?

Momentálně u nás běží soutěž, ve které můžete vyhrát 100 000 Kč na nákupy na Rohlik.cz. My jsme spočítali, že je to nějakých 270 Kč na den, což je poměrně štědrý rozpočet na každodenní nákupy, tak tomu říkáme nákup na rok. Podmínky soutěže jsou jednoduché. Stačí jen prošmejdit Rohlik.cz, najít na něm odpovědi na čtyři jednoduché otázky, vyplnit je do formuláře a čekat, zda vyhrajete. Soutěžit můžete na soutěžní stránce zde.

nákupy potraviny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.