Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

6. 1. 2015

Ač chceme či nechceme zima je zde a s ní i období, kdy nám schází vitamíny. Dobrým zdrojem vitamínů je mimo jiné i kysané zelí, a to nejen jako příloha, ale i jako hlavní jídlo. Zelí aktivuje metabolismus sacharidů, stimuluje nervy a mozek, zlepšuje náladu a koncentraci. Posiluje imunitu i celkové zdraví. Neváhejte a vyzkoušejte

ZELNÉ KARBANÁTKY

Ingredience
7 brambor
700 ml kysaného zelí
2 vejce,
kmín, pepř, olej na smažení,
chléb

Postup
Brambory uvařené ve slupce za tepla oloupeme a vychladlé nastrouháme. Okapané zelí nakrájíme nadrobno, trochu jej osmahneme na oleji. Zchladnuté přidáme do brambor. Přidáme 2 vejce, sůl, koření a velmi dobře promícháme. Tvoříme karbanátky, které osmažíme a podáváme s chlebem. Rychlé, zdravé a je to mňamka.
Dobrou chuť.

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.