Foto

Také rok 2014 byl bohatý na sňatky,
rozvody i děti slavných osobností

25. 12. 2014

Tak kdopak se nám z důležitých světových osobností šoubyznysu či sportu letos oženil/vdal/rozvedl a kdo zvětšil svoji rodinu? Podívejme se na výběr slavných sňatků, rozvodů a narozených dětí v roce 2014:

Svatby

12. ledna - Kanadská herečka Pamela Andersonová oznámila, že se počtvrté vdala a jejím staronovým partnerem se stal její bývalý manžel, filmový producent Rick Salomon.
21. března - Nevidomý italský tenorista Andrea Bocelli se v 55 letech podruhé oženil. V livornském klášteře Montenero si vzal svoji dlouholetou partnerku a manažerku Veroniku Bertiovou.
24. dubna - Jednapadesátiletá herečka Jodie Fosterová poprvé v životě uzavřela manželství. Po sotva roční známosti vzala svou přítelkyni, fotografku a herečku Alexandru Hedisonovou.
10. července - Čtyři dny po triumfu ve Wimbledonu a návratu do čela světového žebříčku se srbský tenista Novak Djokovič oženil. Na pronajatém a pečlivě střeženém ostrůvku Sveti Stefan v Černé Hoře si vzal dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou.
11. července - Německý jezdec mistrovství světa formule 1 Nico Rosberg si v Monte Carlu vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Vivian Siboldovou.
23. srpna - Američtí herci Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) uzavřeli ve Francii sňatek. Zasnoubili se již v dubnu 2012.
27. září - Americký herec George Clooney (53) se v italských Benátkách oženil s britskou právničkou libanonského původu Amal Alamuddinovou (36). 
1. října - Americká herečka Scarlett Johanssonová se tajně provdala za svého snoubence, bývalého francouzského novináře Romaina Dauriaka. Manželé svatbu oznámili 2. prosince.
15. prosince - Tenistka Martina Navrátilová si v New Yorku vzala svou dlouholetou partnerku Julii Lemigovovou, kterou veřejně požádala o ruku v září při US Open.
21. prosince - Britský zpěvák Elton John uzavřel sňatek se svým partnerem Davidem Furnishem poté, co přesně před devíti lety vstoupili do registrovaného partnerství.

Rozvody

19. února - Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi (77) se rozvedl se svou druhou manželkou, 57letou Veronikou Lariovou. 
26. března - Americká herečka Gwyneth Paltrowová (41) a frontman britské kapely Coldplay Chris Martin (37) oznámili, že po více než deseti letech manželství přistupují k odluce. 
2. dubna - Ruský prezident Vladimir Putin formálním rozvodem dokončil rozluku s manželkou Ljudmilou, s níž nežil už několik let.
21. května - Kapitán italské fotbalové reprezentace Gianluigi Buffon (36) potvrdil rozpad svého manželství se českou modelkou Alenou Šeredovou (36).
23. prosince - Americký filmový režisér Tim Burton (56) a britská herečka Helena Bonham Carterová (48) se po 13 letech rozešli. Pár má dvě děti, nebyl ale nikdy formálně sezdán.

Děti

3. ledna - Kapitán španělských fotbalových mistrů světa a Evropy Iker Casillas (32) se stal otcem. Brankář Realu Madrid oznámil, že jeho přítelkyně Sara Carbonerová přivedla na svět syna Martina. 
12. ledna - Čtyřnásobný mistr světa formule 1 Sebastian Vettel (26) se dočkal vytouženého potomka. O rok mladší přítelkyně Hanna mu porodila dceru. 
17. ledna - Vnučka královny Alžběty II. Zara Tindallová porodila dceru. Otcem dítěte je hráč rugby Mike Tindall.
9. února - Legendární basketbalista Michael Jordan se stal počtvrté otcem, jeho žena Yvette porodila dvojčata. Holčičky dostaly jména Victoria a Ysabel. 
21. února - Švédský královský dvůr oznámil, že jedenatřicetiletá švédská princezna Madeleine porodila holčičku.
29. dubna - Bývalá třetí hráčka světového tenisového žebříčku Ruska Jelena Dementěvová porodila dceru Veroniku, jejímž otcem je hokejista Maxim Afinogenov.
6. května - Rodina švýcarského tenisty Rogera Federera a bývalé aktivní hráčky Mirky se rozrostla znovu o dvojčata, tentokrát o chlapce Lea a Lennyho.
28. června - Světová rekordmanka a několikanásobná olympijská vítězka a světová šampionka ve skoku o tyči Jelena Isinbajevová porodila dceru.
4. září - Americká herečka Scarlett Johanssonová oznámila, že přivedla na svět své první dítě. Holčičku Rose má s bývalým francouzským novinářem Romainem Dauriacem, kterého si v říjnu tajně vzala.
30. září - Herečka Mila Kunis (31) porodila holčičku herci Ashtonu Kutcherovi (36).
21. října - Tenista Novak Djokovič se stal poprvé otcem. Jeho manželka Jelena mu porodila v Nice syna Stefana.
27. října - Manželka Robbieho Williamse (40) Ayda Fieldová porodila zpěvákovi druhé dítě, chlapce. 
10. prosince - Monackému knížecímu páru, šestapadesátiletému Albertu II. a o dvacet let mladší bývalé reprezentantce Jihoafrické republiky v plavání Charlene Wittstockové, se narodila dvojčata. Dívka dostala jméno Gabriella Therese Marie a chlapec Jacques Honoré Rainier. 

celebrity
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.