Konopná lékárna je už také v Teplicích

Konopná lékárna je už také v Teplicích

15. 12. 2014

Kožní problémy? Bolesti pohybového ústrojí? Tyto problémy či jiné zdravotní neduhy mohou s trochou nadsázky obyvatelé Teplic hodit za hlavu. Nově totiž U Císařských lázní (vedle Bati) otevírá první Konopná lékárna.  Zdravotní problémy lze řešit zákonnými přírodními produkty z léčivého konopí.

Konopná lékárna v ulici U Císařských lázní 365/1 je specializovaná výhradně na prodej tuzemských prostředků z léčivého konopí. Ve své nabídce má produkty z konopí s nízkou povolenou hladinou THC do 0,3 %, tudíž se nikdo nemusí obávat následků. Prostředky si však zachovávají veškeré léčivé účinky konopí, zejména díky léčivé látce kanabidiolu (CBD). „Lidé mají možnost zjistit, jaké má konopí účinky v té nejlepší formě. Zejména, co dokáže konopná mast Carun, jediný zdravotnický prostředek z konopí v Česku. Zároveň jsem velmi rád, že se nám podařilo otevřít právě v lázeňských Teplicích,“ neříká jen tak Jiří Stabla, zakladatel ryze českých lékáren z Carun Pharmacy.

Konopné lékárny jsou místem, kde lidé dostanou informace a produkty si mohou i vyzkoušet. „Vedle konopné kosmetiky prezentované tělovým olejem, krémem na obličej, mýdlem, ústní vodou či intimním gelem jsou v apatyce k mání také potravinářské produkty, do kterých patří konopné semínko, konopný olej, těstoviny či sirup a víno,“ sype jako z rukávu Jiří Stabla. Nechybí ani uznávaná konopná mast – doporučovaná na různé bolesti, při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Česká mast Carun navíc obdržela nedávno 2. místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt, které značka získala na londýnském veletrhu přírodních a organických produktů (Natural & Organic Products Europe).

Velký výběr produktů z konopí s léčivým výtažkem

V konopné lékárně lidé naleznou rozsáhlé spektrum těch nejkvalitnějších konopných produktů určených k prevenci chorob i takových, jež jsou odborníky doporučované na zmírnění příznaků nemocí. Produkty totiž obsahují na rozdíl od jiných na trhu konopný výtažek. Ten se například řadí mezi účinný, levný a šetrný lék na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky. Právě takové účinné produkty v lékárně naleznete. Produkty z konopné lékárny pomohou například s kožními onemocněními jako atopickým ekzémem či lupénkou, pomohou i hendikepovaným s proleženinami. Prostředky z léčivého konopí, jako doplňky stravy, jsou vhodné i pro sportovce či maminky s dětmi a další vyznavače zdravého životního stylu a výrobků z konopí. Pro zajímavost je krém kupříkladu natolik přírodní, že jej lze dokonce i jíst. 

konopí léky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%