Magazín i60 naděluje už
o druhé adventní neděli!

Magazín i60 naděluje už
o druhé adventní neděli!

8. 12. 2014

Několikrát jsme na tomto místě chválili fotografie, které naši čtenáři vložili na stránky magazínu i60, ať už ke svému vlastnímu článku, do rubriky FOTO dne či do některé z fotosoutěží. Ačkoliv díky dnešní technice je možné pořídit velmi kvalitní snímky, které lze ještě "dopilovat" v počítači, největší hodnotou na získaném obrázku je právě fotografovaný objekt na tom správném místě a v tu správnou chvíli.

Poslední naše soutěž s názvem Retropříběh dokázala, že fotografie neztrácí své kouzlo a hodnotu ani po dlouhých letech. Ba naopak. Ukázalo se, že mnozí máte ve svých fotoalbech, skutečné poklady. A když se fotografie spojí s pěkným příběhem, mohou vzniknout krásné retropříběhy.

Jako téměř vždy, i tentokrát bylo těžké vybrat a ocenit ty nejlepší příspěvky, každý příběh a hlavně každá fotografie má svou hodnotu, zvláště pak pro jejich majitele. A proto jsme nakonec rozdali více cen, než jsme původně zamýšleli. Flashdisky s kapacitou 16 GB získávají:

Zoja Sedláčková za vtipný příběh Chmelové brigády, Miroslav Štorch za sportovní retroreportáž Seskoky na padáku z Anduly, Jitka Caklová za pěkný rodinný příběh Tajemství starého kufru a Zdeněk Huspek za veselou vzpomínku na 70. léta Vandrbuch dálkových pochodů. Nejkrásnějším retropříběhem je podle členů redakce příspěvek s názvem Legionář autorky Aleny Vávrové, jejíž příběh dědečka - legionáře - začíná již před 126 lety. Krásná vzpomínka, krásné fotografie, i krásné ohlasy čtenářů. K flashdisku s kapacitou 16 MB přidáváme ještě filmové DVD!

Gratulujeme vítězům a děkujeme všem čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili, protože všechny retropříběhy byly úžasné. 

Vítězové produktových soutěží

A v rozdávání cen pokračujeme. Skončilo totiž hned několik produktových soutěží. Sladové víno Herbadent získávají: Jan Blahoslav, Jana Záhlavová, Zuzana Pivcová, Miluše Převrátilová, Elen Zajíčková a Zdeněk Panuška. Přípravek Fytofontana pošleme Evě Balúchové, Zdence Žichovské, Miroslavě Loučkové, Janě Doubkové a Lidmile Nejedlé. Kosmetika značky Ryor potěší Hanu Práglovou, Marii Novotnou, Alenu Tollarovou a Zuzanu Janotovou a Luboše Hájka. A CD Jana Wericha zasíláme Radovanu Caklovi, Liboru Petrovi a Marcele Zvadové. 

Gratulujeme všem šťastným výhercům a posíláme vzkaz všem čtenářům, na které se dnes štěstí neusmálo. Stále je o co hrát, soutěžit můžete o konopnou mast Carun, kvalitní rum Diplomático či doplněk stravy Acutil, který obsahuje unikátní kombinaci látek k podpoře paměti. A v neposlední řadě skvělou kosmetiku Mary Kay. Jde o krém na vyplnění hlubokých vrásek, jenž byl vyvinut tak, aby viditelně vyrovnal problémová místa, kde mimika obličeje zanechala výrazné stopy. Tedy na čele, kolem rtů a očí a dokonce i mezi obočím, kde se vrásky tak těžko odstraňují.

Doplňujeme ještě vítěze vědomostního kvízu - z úspěšných soutěžících byl vylosován pan Jiří Chemišinec.

A pozor, už příští týden rozjíždímě velkou novoroční soutěž o velmi atraktivní ceny!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, čtěte magazín i60, pište své příběhy či postřehy, soutěžte, bavte se.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.