Kdo má rád jídlo...
Ráda bych vkládala fotografie pokrmů, které uvařím já, tudíž s receptem, nebo které uvařil někdo jiný a byla to nejen pastva pro oči, ale i chuťový konzert. Neboť kdo má rád jídlo, má obyčejně rád i lidi (ovšem existují vyjímky). Když mluvím o "jídle" nemusí to být právě flák pečeného bůčku nebo jitrnice, ovšem i to je velká bašta a jednou za čas by si měl člověk užít, co není právě zdravé jídlo. Aby tato jídla nepřešla do zapomnění. To by byla škoda. Naši předkové takové pochotky běžně jedli, pokud si to mohli dovolit, ale na druhé straně byl jejich organismus prostý všech možných toxických látek a dalších fujtajblíků. Vidím to na zlatou střední cestu. Tedy jíst zdravě a občas vybočit ze stereotypu a dát si nějaké to " nezdravé" sousto.